Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Στον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη εκπρόσωποι του Μουσικού Σχολείου Αλίμου για τα χρόνια προβλήματά του

Τα χρόνια προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Νότιου Τομέας Αθήνας Χρήστος Καπάταης με εκπαιδευτικούς και γονείς κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Πρόκειται για το μοναδικό Μουσικό Σχολείο στη Νότια Αθήνα το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες 350 μαθητών με σοβαρές κτιριακές ελλείψεις.

Οι αντιπρόσωποι της σχολικής κοινότητας ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την ανεπάρκεια των υποδομών του Σχολείου.

Επίσης τονίσθηκε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο, κάτι το οποίο καθίσταται αδύνατον λόγω της έλλειψης αιθουσών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του δήλωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας αλλά και με τους Δήμους της Π.Ε. Νοτίου Τομέα, ώστε να βρεθεί λύση για την φοίτηση περισσότερων μαθητών στο Μουσικό Σχολείο και για την εκπαίδευση των μαθητών με τον πλέον επαρκή και σύγχρονο τρόπο, σε κατάλληλες κτιριακές συνθήκες.

Στη συνάντηση εκτός του Αντιπεριφερειάρχη παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αλίμου κ. Πουής Κωνσταντίνος, η Υποδιευθύντρια κα Σαλτού Αντιγόνη, τα μέλη του Συλλόγου καθηγητών κ.κ. Μαλαφής Ιωάννης και Ζεπάτου Βασιλική, καθώς και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχαλάτος Ευάγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου