Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η σύσκεψη των φορέων στην ΕΣΗΕΑ για το Ελληνικό

Την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα κατά του ξεπουλήματος του Ελληνικού επανέλαβαν φορείς και συλλογικότητες στη σύσκεψη που
πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

Από πλευράς της Επιτροπής ενημέρωσαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, η Ελένη Πορτάλιου και ο Πάνος Τότσικας.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι πρώην υπουργοί Π. Λαφαζάνης και Δ. Στρατούλης, ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής, ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Π. Κωνσταντίνου και οι πρώην δήμαρχοι Γλυφάδας Κ. Κόκορης και Αλίμου Θ. Ορφανός.

Πήραν τον λόγο πολλοί παρευρισκόμενοι επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενα και τις προτάσεις τους ότι ο αγώνας πρέπει να πάρει δυναμική τροπή και να πετύχει μαζική συσπείρωση προκειμένου να αποφευχθούν όλες οι επιπτώσεις από το ξεπούλημα και να μη χαθεί για πάντα η ευκαιρία να αποκτήσει Μητροπολιτικό Πάρκο η Αθήνα.

Απόψε στις 8.00μμ στο Δημαρχείο Γλυφάδας η Επιτροπή Αγώνα καλεί τον εμπορικό κυρίως κόσμο της περιοχής σε εκδήλωση - συζήτηση για τις επιπτώσεις της επένδυσης Λάτση στην οικονομική ζωή των γύρω Δήμων.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου