Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Νέα κόντρα: Σταμάτησαν οι εργασίες στο Λόφο Τρουμπάρι

Άγνωστο μέχρι στιγμής το πού και γιατί σκάλωσε η λειτουργία του αναψυκτηρίου στο Λόφο Τρουμπάρι, που είχε εξαγγείλει ο κ. Κωνσταντάτος για
τον Μάιο.

Η ταλαιπωρία του δημοτικού ακινήτου ξεκίνησε το 2010 όταν ο προηγούμενος μισθωτής άρχισε να μην πληρώνει ενοίκια.Το 2012 έκλεισε το αναψυκτήριο και εξαφανίστηκε.

Μέχρι το 2014 ο δήμος αδυνατούσε να κάνει νέα δημοπρασία εξαιτίας των πολεοδομικών παραβάσεων που είχαν γίνει επί δημαρχίας Ιωάννη Τσαρπαλή (το "στολίδι" είχε δόμηση μόνο... 263% επιπλέον της νόμιμης).

Το 2014 δόθηκε με νόμο η δυνατότητα τακτοποίησης των αυθαιρέτων, πράγμα που έγινε επί διοίκησης Κορτζίδη και το δημοτικό συμβούλιο τον Μάρτιο του 2014 πήρε απόφαση για διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωσή του.

Με απαλλαγμένο το ακίνητο από βάρη και εμπόδια, ο δήμος επί διοίκησης Κωνσταντάτου προχώρησε τον Οκτώβριο του 2014 σε δημοπρασία, η οποία ανέδειξε πλειοδότη τον επιχειρηματία Γιάννη Γαλάνη με προσφορά 2.500 € μηνιαίως.

Τον Φεβρουάριο του 2014 ο επιχειρηματίας ξεκίνησε τις εργασίες διαμόρφωσης του κτηρίου. Ο κ. Κωνσταντάτος δημοσίευσε φωτογραφίες των εργασιών που έκανε ο μισθωτής και διαβεβαίωσε ότι τον Μάιο το αναψυκτήριο θα ξεκινήσει να λειτουργεί.

Ο Μάιος έφυγε αλλά το αναψυκτήριο δεν λειτούργησε. Σε μια βόλτα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι οι εργασίες δεν προχώρησαν και πολύ, υπάρχουν υλικά παρατημένα στο χώρο και η κατάσταση παραμένει ως είχε.


Τι έγινε λοιπόν;

Εγκαταστάθηκε ο επιχειρηματίας; Καταβάλλονται στο δήμο τα ενοίκια; Ποιος έχει την ευθύνη για τη φύλαξη του κτηρίου, ο επιχειρηματίας ή ο δήμος;

Νομίζουμε ότι η δημοτική αρχή οφείλει μια ενημέρωση.

sinergasia.gr

Προβλέψιμη όπως πάντα η σημερινή "αντίδραση" της παράταξης Κωνσταντάτου:

"Βρε άχρηστοι..."
(Προφανώς απέφυγαν τα τετριμμένα "ψεύτες και συκοφάντες", καθώς έχει πέσει πολύ δούλεμα στο διαδίκτυο)


Και το σχόλιο της Χριστίνας Σταμπουλτζή:

"Βρε άχρηστοι, εσείς φταίτε!... Εσείς φταίτε και επειδή είπα ότι θα τελειώσει τον Μάιο!... Εσείς φταίτε και επειδή είναι ακόμα γιαπί!"...

Και πού να φανταστεί κανείς ότι τα "μπράβο" ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του 2015 που έβαλαν μπροστά τις μηχανές.
Προφανώς "τις μηχανές του δουλέματος του κόσμου" εννοούσαν...

Μπράβο για τα αυθαίρετα επί δημαρχίας σας, κ. Τσαρπαλή!

Και το λιτό σχόλιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Προς Ενωμένη Πόλη: πετάει ο γάιδαρος;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου