Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Υπήρχε Plan X από την κυβέρνηση Σαμαρά για «αριστερή παρένθεση» (ηχητικό)

«Υπήρχε δυστυχώς ένα κακό Plan X για την χώρα, ήταν το πλάνο που αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς, ότι πράγματι η χώρα είχε μείνει χωρίς αποθεματικά για να μην τα διαχειριστεί η επόμενη κυβέρνηση» δήλωσε Στο Κόκκινο και την Ντίνα Μπατζιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς Γκαλμπρέϊθ και Βαρουφάκη, αλλά και την αποκάλυψη του Real FM ότι plan B συζήτησε και η κυβέρνηση Παπαδήμου την περίοδο μάλιστα που ο Σόιμπλε μιλούσε για Grexit.

Αποκαλύπτεται ότι ο κ. Γκαλμπρέιθ δεν είχε δει ποτέ την κυβέρνηση και δεν είχε συζητήσει με τον πρωθυπουργό και από τον κ. Χουλιαράκη αποκαλύπτεται επίσης ότι δεν συμμετείχε στα τεχνικά κλιμάκια, αλλά αντιθέτως κάτι αντίστοιχο και πολύ πιο δομημένο γινόταν στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Παπαδήμου, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που έχει σημασία είναι είναι ότι, όταν κάποιος δεν έχει να πει κάτι για το σήμερα της χώρας, ασχολείται με το παρελθόν. Αυτό το κάνει συνέχεια η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε ο κ. Φάμελλος ενώ τόνισε:

«Υπήρχε δυστυχώς ένα κακό Plan X για την χώρα, ήταν το πλάνο που αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ότι πράγματι η χώρα είχε μείνει χωρίς αποθεματικά για να μην τα διαχειριστεί η επόμενη κυβέρνηση, ήταν το πλάνο που είχε αποκαλύψει ο κ. Παπαδήμος ότι δεν βγαίνανε τα νούμερα και τα πλεονάσματα. Ήταν το πλάνο της αριστερής παρένθεσης το οποίο έχει διαψευστεί».

«Αυτό που έχει καταφέρει ο ελληνικός λαός αλλά και η κυβέρνηση είναι να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό και να κοιτάμε μπροστά, και κάποιοι άλλοι να κοιτάνε προς τα πίσω τα «περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις»» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέχρι και σήμερα γίνονται συναντήσεις στελεχών της αντιπολίτευσης στο εξωτερικό για να ανακοπεί η οικονομική πορεία της χώρας. Η αντιπολίτευση πρέπει να σταματήσει να μεροληπτεί εναντίον της χώρας μόνο και μόνο για να στηρίξουν τις καρέκλες τους που έχουν χάσει. Η πλήρης αντίθεση τους στην απλή αναλογική στηρίζεται απλά και μόνο στο ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες της εξουσίας» δήλωσε αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο Σ. Φάμελλος, τονίζοντας ότι «Υπήρχε πολιτικό σχέδιο αντίθετο με την κυβέρνηση και τα συμφέροντα της χώρας.».

Σχολιάζοντας τη συζήτηση στην επιτροπή για τα δάνεια προς τα κόμματα και τα ΜΜΕ, στην οποία προεδρεύει, ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank έδωσε σε πολλές περιπτώσεις ελλιπείς απαντήσεις, ενώ τόνισε ότι για πρώτη φορά στην εξεταστική υπάρχουν οι εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, και υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών.

Ακούστε:

στο κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου