Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Άνοιξε στο κοινό το "Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος" - Περνάει στο Δημόσιο ως την 1η Ιανουαρίου

Από την Τρίτη 16 Αυγούστου είναι ανοιχτοί στο κοινό οι χώροι του ΚΠΙΣΝ στο Δέλτα Φαλήρου, με σειρά προγραμμάτων και ξεναγήσεων για το κοινό και όλες τις ηλικίες, καθώς είναι πλέον στην τελική της φάση η απόδοση του έργου και των χώρων του στους πολίτες και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η επίσημη παράδοσή του στο κράτος αναμένεται να έχει γίνει ως την 1η Ιανουαρίου του 2017 και ήδη έχει ξεκινήσει ο «διάλογος» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του κοινού, μέσα από τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών, θα λειτουργούν στο χώρο προσωρινά καντίνες ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα λειτουργούν, σε μόνιμη βάση, εστιατόριο και καφέ.

Για το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων (δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ), αλλά και για το στοίχημα του ΚΠΙΣΝ να κερδίσει το ελληνικό κοινό μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο η Γαβριέλα Τριανταφύλλη, στέλεχος του κέντρου πολιτισμού.

Α΄ - Προγράμματα ευεξίας και αθλητισμού
  • Σύμβουλοι Άσκησης και Ευεξίας διαθέσιμοι καθημερινά από τις 06:30 ως 09:30 και από τις 18:30 έως 21:30
  • Μαθήματα yoga κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 19:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 08:00
Β΄ - Δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες
  • Πρόγραμμα Ψυχοκινητικής Αγωγής για παιδιά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:30 και στις 20:00
Γ΄ - Κινηματογραφικές προβολές
  • Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Δ΄ - Μουσικές συναυλίες

Ε΄ - Ξεναγήσεις
  • Στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας (ΕΒΕ), συμμετέχοντας σε μία από τις τέσσερις καθημερινές ξεναγήσεις οι οποίες ξεκινούν στις 09:30, 11:30, 17:30 και 19:30
Ωράρια λειτουργίας
  • θερινό 06:00 π.μ. έως 24.00
  • χειμερινό 06:00 έως 20:00
Στάθμευση
  • To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, θα λειτουργήσει προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. To parking θα ακολουθεί τις ώρες λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ.
Οι παιδότοποι θα λειτουργήσουν αφού εξασφαλιστούν οι αναγκαίες άδειες για τις οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες. Τέλος, σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi. Tο όνομα του δικτύου είναι SNFCC-FREE-WIFI.

Ακούστε:


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου