Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μοσχάτο: "Η τέλεια ομορφιά" από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9.00μμ

Τελευταία προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας, για τον μήνα Αύγουστο με μια από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπημένες ταινίες των τελευταίων χρόνων, την "Τέλεια Ομορφιά - La Grande Bellezza" του Πάολο Σορεντίνο.

Η προβολή γίνεται στον πανέμορφο κήπο της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ.

Όλες οι προβολές είναι χωρίς αντίτιμο, αλλά
μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας και το Αλληλέγγυο Σχολείο με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4.

Λίγα λόγια για την ταινία:


Ο Τζεπ Γκαμπαρντέλα -δημοσιογράφος και συγγραφέας ενός και μόνο, εξαιρετικά επιτυχημένου βιβλίου-, περνά τη ζωή του ανάμεσα στα πάρτυ, τις δεξιώσεις και τα κλαμπ της Ρώμης, παράλληλα με μια μεγάλη παρέα από ενδιαφέροντες χαρακτήρες των κοσμικών σαλονιών, των τεχνών και των μίντια.


Σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται το ανώφελο αυτού του τρόπου ζωής, ώσπου η συνάντηση με έναν παλιό του φίλο και την κόρη αυτού, τον ωθεί να δει αλλιώς την πόλη στην οποία ζει και διασκεδάζει εδώ και δεκαετίες και να αναζητήσει την πραγματική της ομορφιά.

Εντυπωσιακά γυρισμένη και πολυβραβευμένη, η “Τέλεια Ομορφιά” θεωρείται από πολλούς ως μια απο τις σπουδαιότερες ταινίες της τρέχουσας δεκαετίας.

Το event στο facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου