Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Κύριε δήμαρχε, δεν ξέρω τι είναι για σας "ύβρις"...



Μεταμόρφωση πλέον αντί παράδοσης (τυχαίο;)
Κύριε δήμαρχε, δεν ξέρω τι είναι για σας "ύβρις"...

Κάθε μέρα γράφετε ότι σας βρίζουν αισχρά... χυδαία... Αλλά ποτέ δεν μας είπατε τι σας έγραψαν!

Αν για σας η κριτική είναι ύβρις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό...

Αν θέλετε λοιπόν, πείτε μας μια υβριστική λέξη που σας είπαν... να σας πούμε κι εμείς αυτές που γράφουν καθημερινά τα στελέχη σας.

Υ.Γ.: Είναι πολύ κουραστική αυτή η μίρλα!!!

*** * ***
Παρέμβαση του ιστολογίου μας

Εθν. Μακαρίου: Παιδάκια παίζουν στα οικοδομικά υλικά
Αν κάποιος ήθελε να ασκήσει αρνητική κριτική στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου, θα μπορούσε να αναφερθεί στο γεγονός ότι παραδόθηκε χωρίς έναν στοιχειώδη φράχτη που να διαχωρίζει τον οριοθετημένο με τα δάπεδα ασφαλείας χώρο από το υπόλοιπο πάρκο.

Αυτό το γράφουμε για να μην περνάει στο ντούκου ο ψευδής ισχυρισμός της δημοτικής αρχής ότι η παιδική χαρά είναι ασφαλής και αδιάψευστος μάρτυρας είναι η φωτογραφία που δείχνει τα παιδάκια να παίζουν γύρω από τα οικοδομικά υλικά.

Στο ιστολόγιό μας δεν υπάρχει άρθρο με κριτική (θετική ή αρνητική) για τις παιδικές χαρές που βάσει της νέας νομοθεσίας ανακατασκευάζονται με προδιαγραφές που παλιά δεν υπήρχαν.

Πολύ περισσότερο δεν υπάρχει κριτική στην ουσία του έργου της παιδικής χαράς της Εθνάρχου Μακαρίου.

Πρώην 208: 1η παράδοση το 2015
Αυτό που επισημάναμε είναι η νέα(;) επικοινωνιακή τακτική του κ.Κωνσταντάτου να παραδίδει με δόσεις τα έργα και αυτό είναι που έγινε με τις παιδικές χαρές του πρώην 208 και της Εθν. Μακαρίου.

Και αυτό ακριβώς είναι που ενόχλησε τον κ. Κωνσταντάτο και την παράταξή του, γιατί τσαλακώθηκε ο επικοινωνιακός αρμαγεδώνας που έχει εξαπολύσει στα μυαλά των πολιτών.

Και αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορεί να αντικρούσει, γιατί οι ίδιοι τα έχουν γράψει και -όπως

βλέπετε στις φωτογραφίες- τα γραπτά μένουν.

Και είναι τόσος ο πανικός τους που επιστράτευσαν όλα τα στελέχη, ώστε τόσες κοινοποιήσεις της κατάπτυστης φασιστικής ανακοίνωσης της Ενωμένης Πόλης είχαμε να δούμε από την προεκλογική περίοδο.


Πρώην 208: 2η παράδοση το 2016
Γι' αυτό καταφεύγει στην τακτική να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, είτε εστιάζοντας στην παιδική χαρά, είτε βρίζοντας και σπιλώνοντας πολίτες που θεωρούν δημοκρατικό χρέος τους τον έλεγχο κάθε εξουσίας - και της δημοτικής.


Τώρα... Αν καταλάβαμε σωστά, ο κ.Κωνσταντάτος και η παράταξή του αναφέρονται στο άρθρο "Τα έργα παραδίδονται με δόσεις. Με δόσεις και το κουτόχορτο..." (δείτε το εδώ).

Στο άρθρο, αν υπάρχει μια λέξη που πιθανόν ενόχλησε τον κ. Κωνσταντάτο, προφανώς είναι το "κουτόχορτο".

Η απαξία όμως αφορά αυτόν που "τρώει κουτόχορτο", ενώ αντίθετα αποτελεί έπαινο γι' αυτόν που το πουλάει με ή χωρίς δόσεις.

Προς τι λοιπόν η ενόχληση, αφού ο κ. Κωνσταντάτος είναι απ' αυτούς που το πουλάνε;


Παραλήρημα φασισμού, ύβρεων & ψεύδους από την παράταξη Κωνσταντάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου