Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Παύλος Πολάκης: Οι σφαλιάρες -όπως είχα προειπεί- συνεχίζονται...

Με μια σκληρή ανακοίνωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, απάντησε ο αναπλ. υπουργός Υγείας σε όσους τον επικρίνουν για τις δηλώσεις του για δικαστές και εισαγγελείς.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης, κάνει λόγο για «παραδικαστικά κυκλώματα», ενώ απευθύνει σειρά ερωτημάτων στον δικαστικό κόσμο.

Μεταξύ άλλων, ρωτά:


«Πού είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να ζητήσει ευθύνες από τους τυφλοπόντικες και τα τρωκτικά της Εισαγγελίας που ενώ είχαν μεταφρασμένα κείμενα για το σκάνδαλο της Siemens από τις 13 Μαΐου δεν τα συμπεριέλαβαν στη δικογραφία;;;;;».

Και: «Γιατί τέτοια σιωπή όταν βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας μια πτυχή παραδικαστικού μηχανισμού;;; Πολύ επιλεκτική ευαισθησία για ανακοινώσεις βλέπω...».

Διαβάστε όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Π. Πολάκης:


*** * ***

Ένα μήνα σχεδόν έψαχνα και ρωτούσα την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (δείτε αναρτήσεις μου παρακάτω):


Φωνή βοώντος... Μου απάντησαν χθες ότι παραβαίνω το σύνταγμα επειδή κατέκρινα τις προσωρινές διαταγές κάποιων δικαστών που εμποδίζουν την κυβέρνηση να διώξει τους εργολάβους των ιδιωτικών συνεργείων απ' τα νοσοκομεία, να αμείψει καλύτερα τους εργαζόμενους και να εξοικονομήσει 80-90 εκατομ. ευρώ απ' τα νοσοκομεία.


ΑΥΤΑ που ρωτούσα εγώ, δεν άξιζαν αντίδρασης ή αν μείνουν χωρίς έλεγχο και ατιμώρητα είναι υπεράσπιση του συντάγματος;;;

Και με δεδομένο ότι η μετάφραση της δικογραφίας, όπως απέδειξε ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα, είχε σταλεί στο δικαστήριο από τις 13 Μαΐου.
...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ....όπως αντέδρασαν όταν μίλησα εγώ για παραδικαστικά κυκλώματα (12 Ιουλίου).

Επαναλαμβάνω το ερώτημα;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ που ενώ είχαν τα μεταφρασμένα κείμενα για το σκάνδαλο της Siemens ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΜΑΐΟΥ δεν τα συμπεριέλαβαν στην δικογραφία;;;
Γιατί τέτοια ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ;;;
Πολύ επιλεκτική ευαισθησία για ανακοινώσεις βλέπω... (13 Ιουλίου).

Μάλλον τα αηδόνια συνεχίζουν να κελαηδούν εκεί στο ΚΕΕΛΠΝΟτώρα που άλλαξαν τα πράγματα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η KONTRA NEWS ή ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ SIEMENS;;; (17 Ιουλίου).

Δεύτερη φορά ρωτάω. ΕΝΑΣ εισαγγελέας να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα ΥΠΑΡΧΕΙ;;;
Την τρίτη φορά δε θα ρωτήσω... (18 Ιουλίου).


*** * ***

Έξω οι εργολάβοι καθαριότητας και από το νοσοκομείο Καβάλας


Ο δικαστής που είχε εκδώσει και εκεί προσωρινή διαταγή απαγόρευσης υπογραφής των ατομικών συμβάσεων, (όπως και στα Τρίκαλα), ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ και οι προσλήψεις προχωρούν κανονικά.

Συγχαρητήρια στο νέο διοικητή του Νοσοκομείου τον Τάσσο τον Καρασαββόγλου για την αποφασιστική του στάση με βάση τις οδηγίες του υπουργείου για την εφαρμογή της νομοθετημένης πολιτικής μας.


ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ...


Νοσοκομείο Καβάλας: Ατομικές συμβάσεις και με την άδεια της Δικαιοσύνης

*** * ***
Οι σφαλιάρες -όπως είχα προειπεί- ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:


Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου έχουν υπογραφεί ατομικές συμβάσεις έργου από 1/7/2016 με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα, και σήμερα υπεγράφησαν τα εντάλματα πληρωμής τους από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Αύριο πληρώνονται με περισσότερα χρήματα και δεν τους εκμεταλλεύονται πια οι εργολάβοι... Εφαρμόζονται οι αποφάσεις και η πολιτική του υπουργείου, χωρίς να ανοίξει μύτη!

Αυτό, για να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα νοσοκομεία...

Μπράβο στις καινούργιες διοικήσεις των νοσοκομείων που τολμούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου