Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Άρθρο ντροπή πάνω στα φέρετρα των θυμάτων του δυστυχήματος της Αίγινας

σχόλιο του Σώζου Διδυμιώτη


Να τον χαίρονται οι "κεντροαριστεροί" τον νέο Γκαιμπελίσκο τους!!! Το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο!!! Η παραπληροφόρηση από τήν μαφία κομμάτων και Μ.Μ.Ε.
έχουν συγκεκριμένο σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος.

Και είναι απλό:
Α) Γίνεται επιλογή πολιτικών στόχων.

Β) Αμέσως μετά κατασκευάζονται ψευδείς ειδήσεις με προφανή στόχο την παραποίηση της αλήθειας.

Γ) Στοχοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων έτσι ώστε εκτός της απαξίωσής τους, να καταφέρουν καίριο πλήγμα στον πολιτικό φορέα που εκπροσωπούν.

Και το ερώτημα: Είναι αποτελεσματική η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλον αυτόν τον βόθρο που ξεχειλίζει μέσα στα μούτρα μας;;;


*** * ***

Ο φιλοακροδεξιός αρθρογράφος Πάσχος Μανδραβέλης ξαναχτύπησε, από τις σελίδες της "Καθημερινής" με αφορμή το τραγικό συμβάν της Αίγινας.

Ο Πάσχος Μανδραβέλης ευθυγραμμίζεται πλήρως με τους συκοφάντες της Αίγινας και θέτει και αυτός παρόμοια ερωτήματα με τις ακροδεξιές φυλλάδες. Μάλιστα δεν διστάζει να καταφύγει σε ειρωνείες... πάνω στα φέρετρα των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος στον Σαρωνικό.

Γράφει μεταξύ άλλων ο Μανδραβέλης:

"Στην περίπτωση του τραγικού δυστυχήματος υπάρχουν και κάποια επιπλέον στοιχεία, όπως το γεγονός ότι για πρώτη φορά στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ένας υπουργός όχι μόνο ξεκουνήθηκε ταχύτατα, αλλά ανέλαβε να κάνει τη δουλειά όλων: την ενημέρωση που θα έκανε το Λιμενικό, την ανάκριση που θα έκανε ο δικαστικός λειτουργός κλπ. Είναι λογικό να εγερθούν υποψίες από τόσο ξαφνικό ζήλο και τόση πολλή -Πρώτη Φορά- δουλειά. Να σημειώσουμε επίσης ότι η κ. Όλγα Γεροβασίλη δεν χρησιμοποίησε για να υπερασπισθεί την κυβέρνηση ένα καταλυτικό επιχείρημα: «Βρε κουτά... Αν ήταν να πάνε διακοπές τρεις υπουργοί, δεν θα τους διέθετε το ΥΕΘΑ μιαν ακταιωρό για να μετακινηθούν με την άνεσή τους και εξόδοις των φορολογουμένων;".

Μετά από αυτά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την φυλλάδα "Μακελειό" ετοιμάζουν πρόταση στον ομοϊδεάτη τους Πάσχο.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου