Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Κατέστρεψαν και το πάρκο του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό, αλλά πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα - Φωτογραφίες & video


Χθες επίσης το sinergasia.gr δημοσίευσε το παρακάτω αποκαλυπτικό video που φανερώνει την ολοκληρωτική καταστροφή του Πάρκου του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό.

Σήμερα η παράταξη Κωνσταντάτου δημοσίευσε μακροσκελές κείμενο για να μας δείξει πώς ήταν η παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου επί Κορτζίδη και πώς την παρέδωσε ο κ. Κωνσταντάτος (για τη διπλή παράδοση στο πρώην 208... τσιμουδιά) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα (για το Μαρίνειο... την πάπια) πουλώντας στους πρόθυμους μια ισχυρότατη δόση κουτόχορτου.

Αφού ομολογήσουμε ότι χαρήκαμε που ενοχλήθηκαν, προς το παρόν μόνο τούτο (για τα υπόλοιπα αρκεί να ρίξετε μια ματιά παρακάτω, αλλά και στα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν):


Είναι πολιτική αλητεία να κοροϊδεύεις τον κόσμο, είναι πολιτική αλητεία να ασκείς διοίκηση δήμου και να αφήνεις να καταστρέφεται το πράσινο στις πλατείες και τα πάρκα, είναι πολιτική αλητεία να "δίνεις θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι" όπως έγινε με τον μαγαζάτορα που φύτεψε ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα εκεί που υπήρχε τεράστια ζαρντινιέρα και δέντρο, είναι πολιτική αλητεία να βάζεις εργαζόμενους να μαζεύουν γόπες για να τους φωτογραφίσεις και να μην τους στέλνεις στα οικοδομικά τετράγωνα της πόλης να μαζέψουν τη βρωμιά... και δεν συνεχίζουμε, γιατί αυτά (προς το παρόν) αρκούν.

*** * ***


Στο βίντεο αποτυπώνεται η τραγική κατάσταση του άλλοτε καταπράσινου χώρου. Μεγάλο μέρος του θαμνώδους φράχτη δεν υπάρχει πλέον, το χορτάρι έχει χαθεί εντελώς και το χώμα είναι παντελώς στεγνό. Σειρά τώρα έχουν τα δέντρα που ξεραίνονται το ένα μετά το άλλο.

Μετρήσαμε πάνω από 60 κομμένα δέντρα και θάμνους.

Ενώ υπάρχει σύστημα ποτίσματος δεν χρησιμοποιείται. Σημειώσαμε την απουσία της βαρέλας που γέμιζε με νερό γεώτρησης.

Κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους μιλήσαμε, μας είπαν ότι ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος γνωρίζει το πρόβλημα και ψάχνει τρόπο να λύσει το θέμα της γεώτρησης.

Μέχρι όμως να τον βρει, μήπως πρέπει να στείλει την υδροφόρα του δήμου να ποτίσει μπας και σωθεί το πάρκο;


*** * ***


Σε δουλειά να βρίσκεται η Ενωμένη Πόλη με μακροσκελή ανακοίνωσή της καταδικάζει μια ακόμη «εμετική επίθεση κατά του δημάρχου από συνεργάτη και συγγενή δημοτικού συμβούλου του πρώην δημάρχου»...

Σήμερα αυτά, πριν 2 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη δεν πήραν την υδροφόρα να ποτίσουν το πάρκο του Μαρίνειου που ξεραίνεται.

Για σκούπα και φαράσι, για να μαζέψουν το σκουπιδιαριό στην Παπαφλέσσα και τη Θράκης ούτε λόγος βέβαια να γίνεται.

Δεν έχουν χρόνο γιατί μαζεύουν μία μία τις γόπες στην παιδική χαρά του 208.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου