Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση του Χρήστου Καπάταη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, για τις συνθήκες υγιεινής στο Ελληνικό

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστου Καπάταη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει αυτοψία στον υπόγειο χώρο κτιρίου όπου την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαπιστωθεί διαρροή σε σωλήνες αποχέτευσης. Οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι η βλάβη έχει αποκατασταθεί πλήρως και δεν υφίσταται κανένα θέμα για την δημόσια υγεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί στον χώρο, διαβεβαίωσε για την άμεση επέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής καθώς και για μελλοντικές ενέργειες.

Επίσης διαβίβασε την έκθεση
των ελεγκτών υγείας της Περιφέρειας Αττικής όπου διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, μέσω των εκπροσώπων της, δήλωσε ότι το ενδιαφέρον τους τόσο για την δημόσια υγεία, όσο και για τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων τους Αστυνομικών, είναι πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.


Δήλωσαν ακόμα την ικανοποίησή τους, για την πρόσκληση και την ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής.


Τέλος οι δύο πλευρές, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και σε κλίμα συνεργασίας, συμφώνησαν άμεσα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση.


Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, Υπαστυνόμος Καλλιακμάνης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Κακαβάς Μαρίνος, ο Υπεύθυνος του Κέντρου Προσφύγων Νιζάρ Σανούσσι και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ευσταθιάδης.

Παρών στην συνάντηση μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, ήταν και ο Ταξίαρχος Υγειονομικού Αθανάσιος Μπαδέκας Διευθυντής των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών.



Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου