Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η αθλιότητα θα μπορούσε να παρελαύνει ως πραγματικότητα στις οθόνες μας σήμερα & ένα αποκαλυπτικό video

«Ο Νίκος Παππάς και η κουστωδία του ζει μέσα στη χλιδή στη Νέα Υόρκη, τρώει χαβιάρι, φουσκώνει τον λογαριασμό τρωγοπίνοντας με τα λεφτά του Δημοσίου.

Ταυτόχρονα, χιλιάδες εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αλλά και αλλού, ζουν με την καθημερινή αγωνία να μείνουν άνεργοι διότι ο ίδιος υπουργός, αλλά και γενικότερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέλεξε να ρίξει μαύρο σε όσα κανάλια τής ασκούν σφοδρή αντιπολίτευση.

Ξεμπροστιάζεται με παταγώδη τρόπο το ανέκδοτο που λέγεται "πρώτη φορά αριστερά" και αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλοι ίδιοι είναι.

Οι δεξιοί δικαιώνονται και απαιτούν ξανά και ξανά εκλογές για να απαλλαγούμε από τους απατεώνες.

Οι πολύ αριστεροί δικαιώνονται επί δέκα σε ό,τι αφορά τους ψευδεπίγραφους πρώην συντρόφους τους και διαδίδουν αμάσητη την είδηση για τα ατοπήματα του υπουργού.

Εμείς μένουμε με την πικρία και το ξενέρωμα, πιθανά κάποιοι ψάχνουμε να βρούμε και δικαιολογίες.

Και οι ανήθικοι πρωταγωνιστές, ο υπουργός δλδ και οι συνεργάτες του βγάζουν μια ανακοίνωση ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα, ότι η μονταζιέρα ξαναέπιασε δουλειά κλπ.

Αλλά υπάρχουν πειστήρια αδιάσειστα: Ο λογαριασμός με τα χαβιάρια και η υπογραφή του συνεργάτη του υπουργού.

Άλλωστε, τι άλλο θα έλεγαν; Όλοι πάντα διαψεύδουν όταν πιαστούν με το δάχτυλο στο μέλι.»

Αυτό θα ήταν σε γενικές γραμμές το κλίμα στα συστημικά media αλλά και στα social.

Όμως τα συνέλαβαν για κακή τους τύχη τα ανθρωπάκια με τις περούκες που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι. Και η παραπάνω αθλιότητα που περιγράφω δεν παρελαύνει σαν πραγματικότητα στις οθόνες μας σήμερα.

Και προκύπτει τεράστιο ζήτημα για το πώς πλάθονται ειδήσεις στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που για πρώτη φορά νιώθουν οι ολιγάρχες τον κίνδυνο να χάσουν μέρος της εξουσίας τους.


*** * ***
Ο σύμβουλος του Ν. Παππά, Γιώργος Χριστοφορίδης για Δημάδη και Σουλτογιάννη #perouka gate:


*** * ***

Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει, λέει η γνωστή ρήση

Από τα ξημερώματα ο Θάνος Δημάδης, δημοσιογράφος του Alpha, επιμένει με ανάρτησή του στο Facebook, πως δεν κατασκεύαζε με το συνάδελφό του Δ. Σουλτογιάννη την ενοχοποίηση του Έλληνα υπουργού Νίκου Παππά, φτάνοντας στο σημείο να κυκλοφορεί με περούκες και να χρεώνει την ελληνική αποστολή, αλλά πως έκανε το δημοσιογραφικό του καθήκον, σε αποστολή ανάλογη για την αποκάλυψη του Γουώτεργκεϊτ.


Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποτιμώντας την υπόθεση μεταξύ πλακίτσας και ιδιαιτερότητας των πρωταγωνιστών, το καταγράφουν (αν το καταγράφουν) στον πάτο της ειδησεογραφίας ,αλλά όχι ως πάτο της δημοσιογραφίας.

Τα πραγματικά γεγονότα λοιπόν είναι τα εξής:
 

Δημάδης και Σουλτογιάννης, μία μέρα πριν το περιστατικό, δημιουργούν με αναρτήσεις στο Facebook, το κλίμα, ότι ο Υπουργός Νίκος Παππάς, είναι στη Νέα Υόρκη για να κάνει διακοπές, με χρήματα του Δημοσίου και αυτοί είναι που θα τον αποκαλύψουν.

Γνωρίζουν καλά πως ο Υπουργός δεν είναι εκεί για διακοπές, αλλά έχει φτάσει από τον Καναδά, όπου συμμετείχε στο forum «Global Progress 2016» με προσωπικότητες κύρους, εκπροσωπώντας τη χώρα.

Φοράνε περούκες, γυαλιά και μεταμφίεση και παρακολουθούν την ελληνική αποστολή.

Στο ξενοδοχείο χρεώνουν το δωμάτιο του μέλους της αποστολής Γιώργου Χριστοφίδη, με πράγματα που οι ίδιοι καταναλώνουν και υπογράφουν ως «Γιώργος Χριστοφορίδης».

Όταν εντοπίζονται και ερευνώνται από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, δηλώνουν ψευδώς πως ανήκουν στην επίσημη αποστολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την αποκάλυψη, δεν ζητάνε συγνώμη, δεν ντρέπονται, αλλά επιμένουν πως έκαναν δημοσιογραφικό έργο, με το Δημάδη να αυτοφωτογραφίζεται γελώντας με περούκα και να σαρκάζεται λέγοντας πως δεν του πάει και τόσο.

Δύο πράγματα είναι επίσης ξεκάθαρα στην υπόθεση.

Το «ρεπορτάζ» στήθηκε μεθοδικά, χωρίς να εμποδίζεται από τις επιλογές αυτοεξευτελισμού για να καταλήξει στο ότι ο Νίκος Παππάς, η συγκεκριμένη κυβέρνηση κλείνει κανάλια, αφήνει ανέργους δημοσιογράφους ενώ ο ίδιος γλεντάει με τα λεφτά μας. Είναι η ίδια προσπάθεια που έγινε για τις μίζες του Κατρούγκαλου και τα «γραφεία μίζας» του Παππά, αλλά με περούκες.

Το δεύτερο είναι πως οι Δημάδηδες, έχουν δημιουργηθεί μεθοδικά από το σύστημα με τέτοιο τρόπο που θεωρούν πως εξυπηρετούν τη δημοσιογραφία. Είτε φοράνε κουστούμια, είτε περούκες. Και προφανώς είναι μια εφεύρεση που πατάει στο θράσος και τη φιλοδοξία.

Φέλιξ  

*** * ***

Σουλτογιάννης - Δημάδης τηλεοπτικοί ανταποκριτές STAR και ALFA- #perouka gate: μνημείο παρακρατικής και βρώμικης Δημοσιογραφίας -προφανώς όχι με δική τους πρωτοβουλία- αδίστακτα τσιράκια αδίστακτων αφεντικών...

Πείτε μου ότι στοχοποιώ φτωχούς δημοσιογράφους που απολύθηκαν... Γιατί αργείτε;;;

Συνεχίστε την προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων όπως κάνατε όλο το Σαββατοκύριακο μέσω πληρωμένων κονδυλοφόρων (Βήμα, Παραπολιτικα)...

Δεν μας ακουμπάτε, γιατί δεν μας κρατάτε!... Δεν μοιάζουμε στα αφεντικά σας, όσο κι αν ψάχνετε!...
Γι αυτό θα σας νικήσουμε!!!


Διαβάστε:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου