Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Έτσι καταλαβαίνει ο κ. δήμαρχος τη βοήθεια προς τα άτομα με αναπηρία;



Έτσι καταλαβαίνει ο κ. δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης τη βοήθεια προς τα άτομα με αναπηρία; Με ευχολόγια και με μια μείωση των δημοτικών τελών, που κι αυτή την πήρε πίσω κατά το ήμισυ;

Τα άτομα με αναπηρία δεν θέλουν διαφορετική, αλλά ισότιμη μεταχείριση...

Δεν μπορεί να έχεις βεβαιώσει μόνο 38 παραβάσεις σε ράμπες ΑμεΑ μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο.

Δεν μπορεί να κάνεις νέα έργα χωρίς να προβλέπεις προσβασιμότητα (βλέπε παιδικές χαρές και "Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο": Έπρεπε μετά από ένα χρόνο να το ζητήσει κυρία - μαμά με αναπηρία για να το κάνουν προσβάσιμο κι όταν το φτιάχνουν, το κάνουν να φαίνεται σαν ρουσφέτι).

Δεν μπορεί να κομπάζεις για τα αυτονόητα, ότι δηλ. έκανες σε δυο χρόνια μόλις δύο ράμπες ΑμεΑ (τη μια στον Σύλλογο ΑμεΑ "συμπράττω" -αυτονόητο- και την άλλη στην πεζογέφυρα μετά από δυο αιτήσεις και άλλα τόσα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ).

Άφησα για το τέλος τις διαγραμμίσεις με τον ασβέστη... Άλλωστε τι να πω; Οι περισσότερες δεν υπάρχουν πια.

Υ.Γ.: Δεν μπορεί να διαμαρτύρεσαι ότι πήρες λίγα (75.000 ευρώ) από την Περιφέρεια Αττικής για πέντε (5) παιδικές χαρές, όταν με λιγότερα μπορείς να φτιάξεις όλες τις διαλυμένες ράμπες στα πεζοδρόμια, τις πλατείες, τα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τα δημόσια κτήρια του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Για παράδειγμα 50.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής ήταν αρκετά για να φτιάξει ο Δήμος Γλυφάδας εκατόν τέσσερις (104) ράμπες ΑμεΑ...

Πόσες ράμπες χρειαζόμαστε στο δήμο μας;





1 σχόλιο: