Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Γελάει ο κάθε πικραμένος: Όταν η επικοινωνιακή υπερπροβολή του αυτονόητου, οδηγεί στην προβολή του ανόητου

σχολιάζει ο Δημήτρης Βάσσιος


Ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για επιθεωρησιογράφους η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης, όταν με τα δελτία τύπου ή τις ενέργειές της δεν προκαλεί την οργή... Το έχουμε ξαναγράψει.

Η αντικατάσταση μιας λάμπας φωτισμού, ο καλωπισμός σε ένα παρτέρι, η τοποθέτηση μιας ράμπας για ΑμεΑ, η αντικατάσταση ενός κάδου, η τοποθέτηση σε 4-5 δημοτικά οχήματα αυτοκόλητων με το λογότυπο του ενιαίου δήμου... όλα γίνονται είδηση.

Όταν όμως κάνεις είδηση αυτό που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις, το αυτονόητο δηλαδή, τότε είναι αδιανόητο να αποφύγεις γκάφες με τις οποίες γελάει κι ο κάθε πικραμένος.

Ιδιαίτερα όταν επιχειρείς και σύγκριση του αυτονόητου με πράξεις που δεν διαφήμισαν ποτέ οι προηγούμενοι διοικούντες, οι "ανύπαρκτοι", οι "άχρηστοι".

Κάπως έτσι ο κ. Κωνσταντάτος έβγαλε οφσάιντ τον πρώην δήμαρχο Αργυρούπολης (2003 - 2006) και τωρινό συνεργάτη του κ. Τσαρπαλή όταν έγραφε στα κοινωνικά δίκτυα ότι τα σχολεία είχαν να βαφτούν 25 χρόνια!!!

Αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του άδειασε, αφού και ο ίδιος διετέλεσε αντιδήμαρχος παιδείας την κρίσιμη 25ετία που αναφέρει.


Τελευταίο μαργαριτάρι της διοίκησης Κωνσταντάτου ο καθαρισμός των φρεατίων μετά από δυο χρόνια και ενάμισι μήνα δημαρχίας του, που δεν έχει καταγραφεί στα... 120 έργα της πρώτης διετίας.

Ελπίζουμε να ζύγισε τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν από τα φρεάτια φέτος και να ξαναζυγίσει όσα θα μαζευτούν μετά από άλλα δύο χρόνια δημαρχίας του, ώστε να δούμε το ισοζύγιο και να καταγράψουμε την πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου