Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

«Γεμίσανε τις άδειες σχολικές τσάντες» στη Γλυφάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Η διάθεση προσφοράς και η αλληλεγγύη που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις ήταν συγκινητική.


Συνολικά συγκεντρώθηκαν 500 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, κόλες, διαβήτες και άλλα γεωμετρικά όργανα, μολύβια, στυλό, κασετίνες και πολλά ακόμα σχολικά είδη -όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση- που θα δοθούν στους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, και τους εκατοντάδες πολίτες που συνεισέφεραν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα δε συνεχάρη τους εθελοντές από τους συλλόγους γονέων που στήριξαν ενεργά την προσπάθεια αυτή και όλους τους φορείς και τους επιχειρηματίες, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου