Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Χαστούκι στη διοίκηση Κωνσταντάτου από το Πρωτοδικείο στη δίκη κατά της Κινηματογραφικής Λέσχης - Ολόκληρη η απόφαση

Η δικαστική αντιπαράθεση που ξεκίνησε με την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης η διοίκηση Κωνσταντάτου έλαβε τέλος, καθώς το Πρωτοδικείο με την 1266/2016 απόφασή του  απορρίπτει όλες τις αιτιάσεις της διοίκησης και δικαιώνει πλήρως τη Λέσχη.

Η σημασία που έδινε η δημοτική αρχή στην έκβαση αυτής της δίκης είναι εμφανής και πρωτοφανής, καθώς στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν παρών ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ο κ. Κωνσταντάτος προσπάθησε να διακόψει τις προβολές τής Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης, μια μέρα πριν την έναρξη των περισινών χειμερινών προβολών.

Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook υποδέχτηκε τη δικαστική απόφαση η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης:


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!
Σήμερα στις 25/10/2016 το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε το Πολιτιστικό Σωματείο Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ) απορρίπτοντας την αίτηση ανακοπής λειτουργίας του Σωματείου μας, που είχε καταθέσει η Διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε μια προσπάθεια να διακόψει την δράση μας.
Για δεύτερη φορά επιβεβαιώνεται η έννομη λειτουργία του ανεξάρτητου Πολιτιστικού Σωματείου μας καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών με μια εννιασέλιδη απόφαση καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα της Διοίκησης ως ουσιαστικά και νομικά αβάσιμα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας και τους σκοπούς μας.
Ραντεβού στη μεγάλη οθόνη!

Κάντε κλικ εδώ ή στις φωτογραφίες που ακολουθούν και διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:

 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου