Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση του Δήμου Αγ. Δημητρίου σε ημερίδα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης (ΚΑΠΕ)


Στην ενημερωτική ημερίδα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης (ΚΑΠΕ) με θέμα “Έργα Αειφόρου Ενέργειας στο Δημόσιο Τομέα και η εμπειρία των ΟΤΑ από το Σχεδιασμό στην Υλοποίηση”, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων Republi_ZEB, MayorsinAction και 50000&1 SEAPs, συμμετείχε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου.

Τις εισηγήσεις από πλευράς Δήμου παρουσίασαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σαββάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Ηλεκτρολογικού-Μηχανολογικού, Όλγα Βλάχου.
 
Στην 3η Ενότητα της ημερίδας που αφορούσε το “Σύμφωνο Δημάρχων στην πράξη” οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εισήγησή τους “Στρατηγική υλοποίησης Δράσεων Αειφόρου Ανάπτυξης στο Δήμο Αγίου Δημητρίου”.

Σημειώνεται πως το Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου από το 2009, και το οποίο είχε προαναγγελθεί ως «η μεγαλύτερη αστική πρωτοβουλία για το κλίμα και την ενέργεια παγκοσμίως», ενώνει χιλιάδες τοπικές και περιφερειακές αρχές που δεσμεύονται οικειοθελώς
να υλοποιήσουν τους στόχους της ΕΕ για το κλίμα και την ενέργεια στην επικράτειά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου