Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς «πάει» τη Ν.Δ. ο Σωκ. Φάμελλος - Έγγραφα-κόλαφος για τα ρουσφέτια

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σ. Φάμελλος, κατήγγειλε ότι εστάλη με fax στη Βουλή έγγραφο από μια Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της διαφθοράς με υπογραφή του Δημ. Γεωργακόπουλου.

Όπως καταγγέλλεται, από αντίγραφα απόρρητων εγγράφων που πετάχτηκαν κατά τη μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού, υπάρχουν σημειώματα για διευθετήσεις «αιτημάτων» πολιτών, νομικές εκκρεμότητες της ΝΔ, αιτήματα πολιτών για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Στρατό, στοιχεία των οικονομικών των γραφείων της ΝΔ καθώς και ένα πολιτικό κείμενο για μετεκλογικά σενάρια.

«Πρόκειται για κανονικό φακέλωμα» όπως καταγγέλλει η Πρωτοβουλία. Ο Σ. Φάμελλος, με ομόφωνη έγκριση της Επιτροπής, θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, στην Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και στη Γενική Γραμματεία Διαφθοράς (η οποία δέχεται καταγγελίες πολιτών) τα έγγραφα, καθώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να το αξιολογήσουν, όπως τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Φυσικά να διαβιβαστούν τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για κρίση», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ν. Μηταράκης της ΝΔ.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου