Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Το "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" για τα 32 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στον Άλιμο

"ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" σημειώνει ότι "Ο αλιμιώτικος λαός θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια στήριξης των πιο τραγικών θυμάτων του πολέμου της Συρίας: των αθώων παιδιών".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης:


Μόλις πληροφορηθήκαμε την ευχάριστη είδηση ότι τριάντα δύο ασυνόδευτα προσφυγόπουλα θα φιλοξενηθούν στον χώρο που και η Δημοτική μας Κίνηση είχε προτείνει το περασμένο καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια έμπρακτης βοήθειας προς τους πρόσφυγες και αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Χαιρόμαστε πολύ με αυτήν την εξέλιξη. Ο αλιμιώτικος λαός θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια στήριξης των πιο τραγικών θυμάτων του πολέμου της Συρίας: των αθώων παιδιών.

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας
    αυτα τα παιδια που μπορει να μην εινια ολα ανηλικα τα εχον φερει διπλα στο 1 δημοτικο σχολειο και εχουν και κλειδια του σχολειου για να μπορουν να χρεισημοποιουν τον προαβλιο χωρο.επισησ αυτα τα παιδια δεν εχουν περασει απο εξετασεισ και δεν εχουν κανει εμβολια.αυτη ειναι κα ι η αλλη οψη. τα συμπερασματα δικα σας
    με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμπεράσματα είναι ότι, αν διεκδικούσαμε και νόμπελ ρατσισμού, θα είχαμε σοβαρές πιθανότητες να το κερδίσουμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή