Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Λ. Λασκαρίδης: «Με ανοχή του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος ζητά δηλώσεις μετανοίας από εργαζόμενους» (Έγγραφο ντοκουμέντο)


Στη δημοσιότητα έδωσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης εξώδικη δήλωση από την οποία προκύπτει ότι αντιδήμαρχος της Καλλιθέας απαίτησε «δηλώσεις μετανοίας» από το προεδρείο της προηγούμενης
διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης καλεί τον δήμαρχο Καλλιθέας ν’ ανταποκριθεί στις περιστάσεις και να υποχρεώσει τον αντιδήμαρχό του ν’ αποσύρει ΤΩΡΑ τη μήνυση.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

«Μοιραίος και άβουλος αντάμα» ο δήμαρχος Καλλιθέας παρακολουθεί ως θεατής αντιδήμαρχό του να εφαρμόζει μεθόδους του αλήστου μνήμης Μανιαδάκη και να ζητά «δηλώσεις μετανοίας» από το προεδρείο της προηγούμενης διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.

Σ’ ένα εμετικό έγγραφο που δίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα ο εν λόγω αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη του δημάρχου με το φόβο μήπως αυτομολήσει κι από τη δική του παράταξη, καλεί τα 9 μέλη του τότε προεδρείου, να υπογράψουν την εξής δήλωση:

«Σας ζητούμε συγνώμη για όσα αναφέρονται εναντίον σας στην από 12/2/2015 έγκλησή σας και σας δηλώνουμε ότι συμφωνούμε στην ανάκλησή της. Επίσης δια της παρούσης σας δηλώνουμε ότι δεν θα επανέλθουμε στο μέλλον με οποιονδήποτε τρόπο, πράξη ή ενέργεια στα θέματα που αναφέρονται στην ίδια ως άνω έγκληση».
Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση που θέτει ο αντιδήμαρχος για ν’ αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον τους, επειδή ανάρτησαν πανό για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην πρόσοψη του Δημαρχείου.

Μετά την εξέλιξη αυτή καθίσταται σαφές ότι ο δήμαρχος Καλλιθέας λειτούργησε ως επαγγελματίας ψεύτης, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου -από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου κι ενώπιον των εργαζομένων και φορέων της Αυτοδιοίκησης- δεσμεύτηκε από κοινού με τον αντιδήμαρχό του ότι η μήνυση θ’ αποσυρθεί. Καλώ τον δήμαρχο Καλλιθέας ν’ ανταποκριθεί επιτέλους στις περιστάσεις και να υποχρεώσει τον αντιδήμαρχό του ν’ αποσύρει ΤΩΡΑ τη μήνυση. Ειδάλλως να τον παύσει από αντιδήμαρχο και να τον θέσει εκτός παράταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου