Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Θερμαινόμενοι χώροι για τους πολίτες στη Νότια Αθήνα

Θερμαινόμενους χώρους για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και για όσο διαρκούν δημιούργησαν δήμοι της Αττικής.

Οι χώροι αυτοί, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, όπως της έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής θα ανανεώνονται συνεχώς εφόσον προκύπτουν αλλαγές και θα εμφανίζονται παρακάτω.


Οδηγίες χρήσης: Για να βρείτε εύκολα θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο, αφού πρώτα πατήσετε τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου για να ανοίξει ο χάρτης:

Πατήστε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά (αριστερά απο τον τίτλο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” για να σας ανοίξει η καρτέλα με τις επιλογές.

Έπειτα:

  • Eπιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα αριστερά στην καρτέλα, έπειτα τον κάτω δείκτη/μαύρο βέλος που θα εμφανιστεί και το συγκεκριμένο χώρο του Δήμου που σας ενδιαφέρει ή
  • εναλλακτικά, επιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα (μία ή περισσότερες) και πλησιάστε πάνω στον χάρτη για να βρείτε θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στο σπιτάκι που επιλέξατε και θ΄ ανοίξει στην αριστερή πλευρά της οθόνης η καρτέλα με τα διαθέσιμα στοιχεία του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου