Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης στην τελετή απονομής επάθλων του ΝΑΟΕΦ

Αντιπροσωπεία της παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ", αποτελούμενη από τον επικεφαλής της, δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Βούλα Κοσμίδου, Νάσο Πρέντζα και Ειρήνη
Τζιλίνη, έλαβε μέρος στην εκδήλωση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ειρήνης-Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) για την απονομή επάθλων στους νικητές του αγώνα «Κύπελλο Χριστουγέννων 2016».

Λαμβάνοντας το λόγο, κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Λάζαρος Λασκαρίδης επεσήμανε ότι ο ΝΑΟΕΦ «είναι ένας από τους λίγους φορείς, όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας αλλά και της χώρας ολόκληρης, που η ονομασία του ανταποκρίνεται στις λέξεις που αναφέρεται».


«Διότι», όπως ανέφερε, «ο ΝΑΟΕΦ με τη δημόσια εικόνα και τη δράση του λειτουργεί με την Ειρήνη και τη Φιλία ως κύρια χαρακτηριστικά τους».

Τον χαρακτήρισε δε, ως «τον πιο καθαρό σύλλογο της κατηγορίας του στην περιοχή, αφού με απόλυτη διαφάνεια κατέθεσε τα πλήρη στοιχεία του στον Δήμο Καλλιθέας για τα σκάφη του» και ζήτησε «ν’ αποκτήσει αντίστοιχα δικαιώματα με τους άλλους».
Στις φωτογραφίες εικονίζονται τα στελέχη της παράταξης με τον πρόεδρο του ΝΑΟΕΦ Αλέκο Μπεζεριάνο, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Συνοδινό και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Σαμαρτζή και ο Λάζαρος Λασκαρίδης, τόσο κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού στην εκδήλωση, όσο και κατά τη διαδικασία της απονομής των επάθλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου