Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αυταρχισμός χωρίς τέλος! Νέα συνδικαλιστική δίωξη από την διοίκηση του Δήμου Αλίμου

Σε νέα συνδικαλιστική δίωξη προχωρά ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» της Δημοτικής Αρχής μπήκε ο πρώην Αντιπρόεδρος
του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου και Διευθυντής των ΚΕΠ, Χρήστος Γαρνάβος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων:

Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Αλίμου ζητάει από τον Δήμαρχο κο Ανδρέα Κονδύλη και την Αντιδήμαρχο των Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αναστασία Σιμητροπούλου, να πάρουν πίσω τη νέα πειθαρχική δίωξη προς τον συνάδελφο Γαρνάβο Χρήστο, σαν αναληθή και αδικαιολόγητη.


Ο συνάδελφος Γαρνάβος Χρήστος, Διευθυντής των Κ.Ε.Π. κατηγορείται από την κα Σιμητροπούλου ότι εργαζόταν μετά τις 14.00 μ.μ. το Σάββατο 22/10/2016 στο γραφείο του, διεκπεραιώνοντας επείγουσες ανάγκες της υπηρεσίας, τη στιγμή που από την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας θα συμμετείχε σε σεμινάριο επιμόρφωσης στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στο Εθνικό κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, για το οποίο είχε ενημερώσει την ίδια με σχετική του αίτηση.

Η κα Σιμητροπούλου γνωρίζει ότι ο Διευθυντής κάθε υπηρεσίας έχει την υποχρέωση να βρίσκεται στην υπηρεσία του όταν κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία της.

Περνώντας τυχαία και απροειδοποίητα από τα Κ.Ε.Π. ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κουρμουλάκης κοντά στα οποία κατοικεί, βλέποντάς τον μέσα επισκέφτηκε τον συνάδελφο και του ζήτησε, επί τη ευκαιρία, να ελέγξει μηνυτήρια αναφορά που είχε συντάξει η οποία αφορούσετο ταμείο του Συλλόγου της περιόδου 2012-2015.

Ταμείο στο οποίο έχουν εισέλθει κατά την τριετία εκείνη περίπου 39.700 ευρώ από επιχορηγήσεις του Δήμου προς τον Σύλλογο των εργαζομένων Δήμου Αλίμου για πολιτιστικές εκδηλώσεις και περίπου 18.000 ευρώ από συνδρομές των μελών του.

Ταμείο, επίσης που δεν παρέλαβε το προεδρείο που ανέλαβε τον Μάρτιο του 2015 όταν έγιναν εκλογές από τον προηγούμενο πρόεδρο του Συλλόγου, διότι δεν υπήρχαν νόμιμες αποδείξεις και αποφάσεις του Δ.Σ. Μέλη του προεδρείου αυτού διατελούσαν τότε ο συνάδελφος Κουρμουλάκης ως πρόεδρος κι ο συνάδελφος Γαρνάβος ως αντιπρόεδρος. Ως εκ τούτου, έχουν έννομο συμφέρον όσον αφορά στην υπόθεση του ταμείου της περιόδου 2012-2015.

Αμέσως μόλις η κυρία Σιμητροπούλου εισήλθε στο Κ.Ε.Π. ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της αναφοράς, αφού το διάβασε. Η μηνυτήρια αναφορά αυτή έχει πλέον πάρει τη νόμιμη οδό.

Επειδή λοιπόν, συνεχίζει να μας ευαισθητοποιεί η μάχη για τη διαφάνεια για τα δημόσια χρήματα, ζητάμε να πάρετε πίσω την πειθαρχική δίωξη σαν αβάσιμη.

Τέλος, ο Ν.1264 επιβάλλει τη διευκόλυνση για συνδικαλιστική δραστηριότητα από τη μεριά της Διοίκησης του Δήμου και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Δημόσια χρήματα και για διαλεύκανση της υπόθεσης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

anokatostokalamaki.wordpress.com


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου