Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου στη γιορτή της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως

Δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, μαζί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής,
συμμετέχουν στη φετινή γιορτή που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του Άρεως.
 
Τη χθεσινή πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, παρευρέθηκαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες, Ερμίνα Κυπριανίδου (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Εύη Αποστολάκη (Πολιτισμού) και Χρήστος Καραμάνος (Οικονομικών).


Η Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Αττικής ανοίγει το Πεδίον του Άρεως στους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους. Κάνει τούτες τις γιορτινές ημέρες το Πεδίον του Άρεως κέντρο πολιτισμού. Και αυτό δεν θα το καταφέρναμε χωρίς τη συνδρομή και τη συνέργεια σπουδαίων οργανισμών πολιτισμού του τόπου μας. Για αυτό και θέλω ειλικρινά να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής. Να τονίσω τέλος, ότι φέτος για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στο πλαίσιο αυτό μετέχουν δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου».

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου