Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Με καθυστέρηση η απάντηση Τζουλάκη για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της Νέας Σμύρνης

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δεν διαμαρτυρήθηκαν μόνο στο προφίλ του Πανταζή. 

Ένας ηχηρός και έντονος διάλογος για τον οποίο δεν επαρκούν οι σελίδες του “Π” έστειλε το “κατηγορώ” και την δυσφορία στην αδιαφορία του Τζουλάκη. Το θέμα συζητήθηκε ενώπιον χιλιάδων Νεοσμυρνιών και κάπου εκεί ίδρωσε και το αυτί του Τζουλάκη.

Μακάρι να είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο δήμαρχος είναι και χρήστης του Facebook - συνήθως προχωρημένης ηλικίας άνθρωποι βρίσκουν δύσκολο να ασχοληθούν με αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας, εξάλλου και σύμφωνα με τον ίδιο “ο κόσμος κρίνει στις εκλογές” (στο ενδιάμεσο ούτε λόγος).

Σε κάθε περίπτωση είτε το χρησιμοποιεί ο ίδιος ή βάζει κάποιον άλλον μετά την καθολική κατακραυγή ο Τζουλάκης καθυστερημένα και αφού είχε γίνει το κακό αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη.

Μοναδική στιγμή στα σχόλια όταν η κόρη της Δεληγιάννη, πρώην αντιδημάρχου, ένιωσε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί τον δήμο που μάλλον από τα γραφόμενά της τον θεωρεί “δικό” της: αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! Σημείωση: η Κατερίνα Δεληγιάννη είναι συμβασιούχος με από ό,τι φαίνεται μόνιμη διαφορετική σύμβαση ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τα προσωπικά και μόνο κριτήρια του Χατζαντουριάν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ:
Συγγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία!Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής και της εξυπηρέτησης των πολιτών προχωράμε στην εφαρμογή μόνιμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως αυτές εγκρίθηκαν αρμοδίως και δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 2917 τ.Β/13.09.2016.

Συγκεκριμένα:

-Αντιδρόμηση της οδού Μ. Αλεξάνδρου από την οδό Ελ. Βενιζέλου προς και έως την οδό Κ. Παλαιολόγου.
-Αντιδρόμηση της οδού Αγ Ανδρέου από την οδό Κ. Παλαιολόγου προς και έως την οδό Κοραή.
-Αντιδρόμηση της οδού Κυδωνιών από την οδό Παλαιολόγου προς και έως την οδό Μέλητος.
-Αντιδρόμηση της οδού Ευαγγελικής Σχολής προς την οδό Αϊδινίου.
-Αντιδρόμηση της οδού Αϊδινίου από την Δορυλαίου προς και έως την οδό Μ. Αλεξάνδρου.
-Αντιδρόμηση της οδού Ομηρείου προς την οδό Κοραή.
-Αντιδρόμηση της οδού Βρυούλων από Ομήρου προς την οδό Δορυλαίου.
-Αντιδρόμηση της οδού Κρήνης προς την οδό Φλαβιανών.
Σπύρος Γεραμάνης: Καλό θα είναι να καθαριστούν οι πινακίδες κάθε είδους (πορείας ή ονομασίας δρόμων) από τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα!

Xristos Mantzios: Σωστό και να τα βγάλουν αυτοί που τα βάζουν. ..........κλειδαραδες. ..πανθηρες. ......άλλοι επαγγελματίες. ....κλπ.. κλπ

Athanasia Portokali: Οι αλλαγές είναι από την κυριακη και η ενημέρωση ήρθε σήμερα?

Nikos Pantelakis: Δήμαρχε τα κάνατε.......

Pantelis Vitoratos: Έστω κ (πολύ) αργά... καλή είναι η ενημέρωση (κ η συγνώμη) γιατί τα πρωτοπαλίκαρα σου Δήμαρχε δεν έχουν τον ίδιο τόνο με σένα... μάλλον κινούνται πολύ... δεξιά !!!

Κατια Σπυροπούλου: Την Κυριακή όμως, κύριε δήμαρχε, που σημειωτέον τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά, επικρατούσε πανδαιμόνιο. Χρειαζόταν πολλή σκέψη να τοποθετηθούν αστυνομικοί να ενημερώνουν τους πολίτες; Όταν είχαμε τον αγώνα δρόμου υπήρχε πληθώρα αστυνομικών. Τώρα γιατί όχι;

Fotis Gantinis: Σε κάθε αλλαγή ο κόσμος γκρινιάζει και στο τέλος επικροτεί... συνεχίστε τα έργα...

Κατια Σπυροπούλου: Δε γκρίνιαξε κανείς για τα έργα, για την ελλιπέστατη ενημέρωση γκρινιάζουμε και όχι αδίκως!

Marina Dekoulou: Φυσικα και γκρινιαζει ο κοσμος.. αφου κοντεψαν τοσοι να τρακαρουν και αλλοι τοσοι που φευγουν απο τον Πανιωνιο κοντεψαν να σκοτωθουν με τα παιδια τους μεσα.. ασε την πολιτικη Φωτη Γκαντινη δεν μασαμε πια!

Fotis Gantinis: Αν υπάρχει σήμανση δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ήταν τόσο αναγκαία η περαιτέρω ενημέρωση. Για να προετοιμαστεί ο Ελληνάρας ψυχολογικά και να μην πάει ντουγρού όπως έμαθε τόσο καιρό;;; Υπάρχει σήμανση;;; να την σεβαστούν όλοι και όλα θα βαίνουν καλώς... Προφανώς η συνεργασία με την τροχαία θα είχε βοηθήσει και έπρεπε να είχε προβλεφθεί το όποιο κομφούζιο προέκυψε , λόγω της έλλειψης παιδείας οδηγικής και μη και αυτό ήταν λάθος που δεν έγινε..

Pantelis Vitoratos: Για τα έργα οι περισσότεροι είμαστε υπέρ! Με την ενημέρωση υπάρχει το θέμα! Δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό..

Klairi Deligianni: Το εργο αυτο αποτελει μια ουσιαστικη παρεμβαση στο εμπορικο κεντρο της πολης μας.θα υπαρξει ταλαιπωρια και παραπλευρες απωλειες οπως σε ολα τα μεγαλα εργα αλλα το αποτελεσμα θα μας αποζημιωσει.Μια προγενεστερη πληρεστερη προειδοποιητικη ενημερωση ισως ηταν αναγκαια.

Κατια Σπυροπούλου: Ίσως;;;

Klairi Deligianni:
Ρητορικο το “ισως”.σιγουρα

Marina Dekoulou:
Μπορει το εργο να ειναι εξαιρετικο και θα φανει στο μελλον.Ομως η ενημερωση ηταν ελλειπης για αλλη μια φορα. Το να μπαινουμε στα παπουτσσιατου πολιτη και να μην πεταμε απλα ενα εργο δεν ειναι κακο.Φανταστειτε πως ολοι αυτοι οι δρομοι που αλλαξαν ηταν χρονια διαφορετικοι. Ποσος κοσμος κοντεψε να τρακαρει ;Ολοι οι γονεις απο τον Πανιωνιο που πανε τα παιδια τους, μπερδευοντουσαν, τσκωνοντουσαν.. δηλαδη ενα χαος χωρις λογο.

Deligianni Katerina: Μια φορά ρε Μαρίνα να σε ικανοποιούσαμε σα δήμος !!

Marina Dekoulou: Κατερινα, το γεγονος οτι καποια πραγματα δεν γινονται σωστα , δεν σημαινει πως δεν με ικανοποιει ο δημος γενικα.. Για παραδειγμα, η Κοινωνικη Προνοια λειτουργει ρολοι.. τυχαιο;Επισης φετος το running ειχε εξαιρετικη οργανωση,επισης οι παιδικοι σταθμοικαι η Εθνικη Στεγη με ικανοποιουν, ακομα και τα δημοτικα γυμναστηρια ειναι πολυ καλα.. Αλλα οταν γινονται λαθη πρεπει να τα ακουν αυτοι που πρεπει.Εξαλλου οποιος ασχολειτε με τα κοινα πρεπει να ξερει οτι ειναι εκτεθιμενος και να δεχετε κριτικη για να γινετε καλυτερος για το μελλον..

Spyros Kaponis:
Ο Δημος της Νεας Σμυρνης ειναι διαχρονικα ισως απο τους καλυτερους στην Αττικη. Γιαυτο και η πολη μας ξεχωριζει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση υπηρξε ελλειπης ενημερωση. Ευτυχως ομαλοποιειται η κατασταση αλλα πολλοι ταλαιπωρηθηκαν αυτες τις ημερες, κατι που μπορουσε χωρις κοστος να αποφευχθει.

Marina Dekoulou: Συμφωνω. Απλα η κριτικη δεν βλαπτει. Με αυτην εγιναν και θα γινουν καλυτεροι

Christos Michael Lakis: Οποιοδήποτε έργο γίνεται οργανωμένα, με μελετη και κυρίως για το καλο του δήμου είναι καλοδεχούμενο απο όλους μας πιστεύω . Όπως πιστεύω πως πρεπει σαν πολίτες να καταθέτουμε και τα οποία παράπονα μας . Δεν σημαίνει οτι γκρινιάζουμε. Θα έπρεπε να υπήρχε καλλιτερη ενημέρωση πριν γίνουν οι αλλαγές . Ελπίζω να υπαρχει καλλιτερη ενημέρωση στο μέλλον

Tasos Katris: Πολύ καλές οι παρεμβάσεις αλλά γίνεται να κοιτάξουμε και την Εύξεινου Ποντου στο ύψος του 5 δημοτικού σχολείου που είναι διπλής κατεύθυνσης και ειδικά το μεσημέρι δεν μπορείς να περάσεις από το μποτιλιαρισμα που γίνεται; Ευχαριστώ πολύ Δήμαρχε.

dhmosiografos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου