Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Ζημιές λόγω παντελούς έλλειψης συντήρησης στο θέατρο της Ολυμπίας (φωτογραφίες)

Η νεροποντή των προηγούμενων ημερών προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην οροφή του κτηρίου που στεγάζεται το θέατρο της οδού Ολυμπίας, όπου φιλοξενούνται τα δύο
θεατρικά εργαστήρια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το νερό της βροχής πέρασε την οροφή και σε πολλά σημεία σανίδες της ψευδοροφής έσπασαν και έπεσαν στα καθίσματα και στο πάτωμα με αποτέλεσμα να μπει στην αίθουσα νερό. Ευτυχώς που δεν είχε παράσταση εκείνη την ώρα. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το τι έγινε μέσα στο θέατρο.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν ανέδειξαν το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης συντήρησης του χώρου από τη διοίκηση του δήμου και συγκεκριμένα της μόνωσης του κτηρίου.


Γενικά το θέατρο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης εδώ και αρκετό καιρό. Η είσοδός του όχι μόνο δε φωτίζεται, αλλά έχει άθλια εικόνα που σίγουρα δε θυμίζει είσοδο πολιτιστικού χώρου.

Τέτοιοι χώροι χρειάζονται συνεχώς συντήρηση, κάτι που φαίνεται πως η διοίκηση Κωνσταντάτου δεν έδωσε σημασία και απλά αρκέστηκε να βάψει πέρσι εξωτερικά το θέατρο παραμελώντας όλα τα υπόλοιπα.

Ίσως θα ήταν σώφρον χρηματικά ποσά που δίνονται για παραστάσεις άλλων θιάσων να δίνονται για τη συντήρηση του χώρου που φιλοξενεί τα δύο θεατρικά εργαστήρια του δήμου μας.



sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου