Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης στο απόσπασμα του Δημοτικού Συμβουλίου - Απολαυστικό video


Δήμαρχος & πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικής & εξωθεσμικής συμπεριφοράς απέναντι στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ) & την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (Ο.Κ.Λ.Ε.).

Τα μέλη της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ κέρδισαν τη δίκη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στη διαδρομή μιας δικαστικής περιπέτειας που δεν επεδίωξαν και η οποία άρχισε με τις διώξεις που ξεκίνησε εναντίον τους η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερώσουν το σώμα και να διεκδικήσουν από τη διοίκηση του Δήμου ισότιμη μεταχείριση με τα άλλα νόμιμα σωματεία του Δήμου κι αντιμετώπισαν κραυγές και προπηλακισμούς.
Αντιμετώπισαν κραυγές και παραληρηματική συμπεριφορά: "δεν κάνουμε διάλογο", "σας απαγορεύω" κλπ δημοκρατικά και στο καπάκι: "ο φασισμός έχει και τα όριά του", ενώ ταυτόχρονα πάσχιζαν να ταυτίσουν το σωματείο με δημοτική παράταξη και με οποιονδήποτε ασκεί από το διαδίκτυο κριτική στον δήμαρχο... μόνο τον εωσφόρο ξέχασαν.


Σημειώνουμε ότι η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης έχασε τη δίκη κατά της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. στο Πρωτοδικείο Αθηνών (δείτε εδώ) και έχει υποβάλει αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να της εγκριθεί κονδύλι για την υποβολή έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σημειώνουμε επίσης ότι η διοίκηση Κωνσταντάτου είχε χάσει και τα ασφαλιστικά μέτρα (δείτε εδώ), με τα οποία είχε επιχειρήσει τη διακοπή των περυσινών χειμερινών προβολών της Λέσχης.



Είχαμε τη βεβαιότητα ότι η δικαστική ήττα πόνεσε τον κ. Κωνσταντάτο, καθώς ήταν και ο ίδιος παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Δεν είχαμε αντιληφθεί το μέγεθος του πόνου.

Στην πραγματικότητα ζητάει να μην πληρώνει οι ίδιος, αλλά οι πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης
τη δικομανία του και τις προσωπικές βεντέτες που ανοίγει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου