Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Το Σκοπευτήριο αποδίδεται στο λαό της Καισαριανής - Η τελετή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 7.00μμ


Το πανάρχαιο θέατρο των Μωμόγερων από την Ένωση Ποντίων στο Άλσος Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 8.00μμ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 8.00μμ στο Άλσος Νέας Σμύρνης διοργανώνεται βραδιά Ποντιακού πολιτισμού μέσα από το πανάρχαιο παραδοσιακό θέατρο των Μωμόγερων από τους Αργοναύτες Κομνηνούς, τη μουσική και το χορό από τα χορευτικά τμήματα, τη χορωδία και τους μουσικούς της Ένωσης Ποντίων "Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ".

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Φωτιάδης, Γιάννης Καζαντζίδης, Φώτης Κοζυράκης, Περικλής Κατσώτης, Γιώργος Κωνστάντης. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με χορό για όλο τον κόσμο.

nstv.gr

Νέες συνθήκες, νέα καθήκοντα για το Ελληνικό


Πάμε άλλη μια για το πρ. Αεροδρόμιο, το Ελληνικό... Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στους δρόμους θα τα λέμε! Οφείλουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε να κάνουμε βασικές παραδοχές...

Όσοι στηρίζουμε - υποστηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι υπόλοιποι των δυνάμεων της Αριστεράς, των κινημάτων! Έχουμε, θεωρώ, ακόμα τις ευκαιρίες και τον χρόνο να συννενοηθούμε!

Πανιώνια Συμμετοχή στη Μεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού της Αθήνας (ρεπορτάζ - video)

της Δήμητρας Σέκη

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η ethelon και το Wheeling2help συνδιοργάνωσαν τη μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την αναπηρία, τον αθλητισμό, την υγεία και το περιβάλλον, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων στο κοινωνικό σύνολο.

Οι ακαδημίες βόλεϋ γυναικών του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης (Π.Γ.Σ.Σ.) συμμετείχαν σε αυτή τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωση.

Κλαίνε οι Έλληνες: Αλαφούζος-Μαρινάκης-Κυριακού έδωσαν παραπάνω από όσα θα έδιναν αν δεν υπήρχε Καλογρίτσας...

Η πραγματική οικονομία λιμνάζει, οι φόροι αυξάνονται, οι συντάξεις μειώνονται αλλά η αντιπολίτευση, ιδίως η αξιωματική, και τα διαπλεκόμενα μίντια
από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με τις τηλεοπτικές άδειες, αποδεικνύοντας πόσο πολύ δίκιο έχει η κυβέρνηση να θέλει να μπουν κανόνες στο χώρο.

Μόνο οι αδαείς, άλλωστε, πιστεύουν ότι η ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου δεν σχετίζεται με την πάταξη της διαπλοκής - επιχειρηματικής, τραπεζικής, πολιτικής και μιντιακής.

Ηλιούπολη: Γκαλά των Εργαστηρίων Τέχνης & Τεχνολογίας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ

Τεράστια Νίκη και Επιτυχία της διοίκησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης!!! Και εις ανώτερα...

σχολιάζει ο Βασίλης Βάσσιος *


Είναι φοβερό!!!

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση παραχωρεί το παραλιακό μέτωπο... τον Φαληρικό Όρμο στην Περιφερεια Αττικής για αξιοποίηση!... την παραλία Αλίμου, την παραλία Γλυφάδας, τις παραλίες Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στους αντίστοιχους Δήμους για αξιοποίηση!...