Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 17η αγωνιστική: Νίκες με 1-0 για τις ομάδες της Ηλιούπολης - Ήττες για ΓΣ Αργυρούπολης & ΑΟ Γλυφάδας

Σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή παρέμεινε ο Χαραυγιακός που νίκησε με 1-0 το Ηράκλειο, ενώ ο Φωστήρας Ηλιούπολης σκαρφάλωσε στην 4η θέση νικώντας με 1-0 τον Μικρασιατικό.

Ο ΓΣ Αργυρούπολης ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από το Ρουφ, ο μαχητικός ΑΟ Γλυφάδας έχασε με το ίδιο σκορ από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο, ενώ δύσκολα είναι τα πράγματα για την ουραγό Δάφνη που έχασε στο Π. Φαλήρου με 3-0 από τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Χαραυγιακός - Ηράκλειο 1-0

Με λυτρωτή τον αρχηγό του Νίκο Μπιρμπιλή, που μπήκε μάλιστα αλλαγή, ο Χαραυγιακός επικράτησε έστω και στο τέλος του Ηρακλείου με 1-0 και παρέμεινε σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σε γενικές γραμμές επικράτησαν δίκαια, αν και το Ηράκλειο δημιούργησε και αυτό από την πλευρά του τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως οι «νερατζούρι» κέρδισαν σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες.

Γκολ: 87’ Μπιρμπιλής (κεφ)

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Δημητρακόπουλος - Γιαννόπουλος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ:
Παπαδόπουλος, Ζαρίφης (75' Στριμπινός), Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης (63' Μπιρμπιλής), Φωστέρης, Ζήσης (71' Κωνσταντίνου), Αναστασόπουλος, Ράμμος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μακρής, Μέρτκολα, Ζούνα, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας, Καριατλής, Μουκίδης, Σαντριά (75' Ψαρρής), Καφετζής, Καραχάλιος


Φωστήρας Ηλιούπολης - Μικρασιατικός Καισαριανής 1-0

Συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις και το αήττητο σερί ο Φωστήρας Ηλιούπολης (στα τελευταία εννιά παιχνίδια μετράει τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες) και ξεπέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο του Μικρασιατικού με σκορ 1-0. Έτσι ανέβηκε στην 4η θέση.


Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 14' ο Βουλτσίδης.

Διαιτητές: Στάμος Β., Ντάλλας - Πατεράκης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.: Ντόνι, Χρήστου (75’ Μαλάι), Ζάχος, Ασωνίτης Β., Απέργης, Μπαρδάκης, Μπλέτσας (58’ Βενέτι), Σάχου (78’ Τσικριτέας), Βουλτσίδης, Φάρος, Σπυρόπουλος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καψάλης, Παπαχειμώνας (65’ Κωνσταντόπουλος), Βουτυράς, Γκεμίσης, Γκουρνέλος, Κολοβός Η. (85’ Καλλίνικος), Πρασσάς, Βλάχος, Πετρίτσης, Κολοβός Α.

ΓΣ Αργυρούπολης - Ρουφ 0-1

Με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ του νεαρού Φωτόπουλου στο 86' ο οποίος για δεύτερο σερί ματς είναι ο παίκτης που με το δικό του γκολ η ομάδα του παίρνει ένα ακόμα τρίποντο, το Ρουφ νίκησε εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης με 1-0.

Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες από το 37' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιαννίκου. Οι δύο ομάδες πάντως έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.


Στο 69' η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι στο κοντινό σουτ του Μπεκατώρου. Στο 90' ο γκολκίπερ Κουνάδης κράτησε τη νίκη για την ομάδα του όταν "απογειώθηκε" και πραγματοποίησε απόκρουση για... όσκαρ στο τετ-α-τετ σουτ του Δρακοντίδη. Στο 39' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου στο έδαφος Χιόνη.

Διακρίθηκαν οι Κοτρότσος, Δρακοντίδης, Μυτάς, Μπεκατώρος, Σκεύης, Φωτόπουλος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Μητροφάνης, Τσαγκάρης.


ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Ακογλάνης, Τσάκαλος, Χιόνης, Γιαννίκος, Μυτάς (85' Βασίλης), Κοτρότσος, Αγγελόπουλος (45' Κωνσταντινίδης), Γκρετσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.


ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης (69' Μεμάς), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Φωτόπουλος, Σκεύη (87' λ.τ. Ασλάνι), Γαλάνης (61' Κοτούλιας).


ΑΟ Γλυφάδας - Θρίαμβος Χαϊδαρίου 0-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε αυτό που ήθελε.

Έκανε το χρέος του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που έστω και με το ισχνό 1-0 νίκησε εκτός έδρας τη Γλυφάδα. Το «διπλό» αυτό έδωσε την ευκαιρία στο συγκρότημα του Χαϊδαρίου να παραμείνει στην κορυφή, πέντε πόντους μπροστά από τον Χαραυγιακό.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις από το 6' με γκολ του Ρούπι. Μαχητικοί για ένα ακόμη ματς οι γηπεδούχοι στην έδρα τους. Δεν είναι τυχαίο πως με Χαραυγιακό και Αιγάλεω (κύπελλο), όπως και σήμερα, έχασαν με την μικρότερη δυνατή διαφορά.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Φωτόπουλος - Γεωργακόπουλος.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θεοδωράκης, Μήτρος, Γιαννόπουλος, Τσάμης, Αδαμίδης, Κωτσοβός Δ. Π., Παπαθανασίου, Κωτσοβός Δ. Ν., Παπαϊωάννου (84' Σουβατζής), Κωτσοβός Α. (78' Παπαεμμανουηλίδης), Μωραϊτης (46' Κογιάς).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Τσαγιάννης (83' Μπάκας Π.), Μπανιάς, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος (88' Κανελλόπουλος), Ρούπι.


Δάφνη Π. Φαλήρου - Κένταυρος Βριλησσίων 0-3

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η ομάδα του Κενταύρου Βριλησσίων που επικράτησε με 3-0 μέσα στο Παλαιό Φάληρο της Δάφνης και επέστρεψε στις νίκες, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό 0-3 δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, αφού διαμορφώθηκε προς το τέλος. Παραμένουν δύσκολα τα πράγματα για τη Δάφνη, όσον αφορά την παραμονή.

Σε... μεγάλη μέρα ήταν ο Μωραΐτης που πέτυχε δύο γκολ στο 24' και στο 87'. Ενδιάμεσα ο Κουτσουβέλης είχε κάνει το 2-0 στο 78', με ωραίο σουτ.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Μπάγιας - Γούναρης.

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς, Κοτόφωλος, Παππάς, Καλλιοντζάκης, Ραζακιάς (81' Παπαδόπουλος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης, Τούντας, Κολλιός, Αντωνόπουλος, Μωραΐτης, Ένσι (82' Κουλιούρης), Δέτσης (72' Ματσιμάνης), Μπότσης, Σκεντέρης (85' Δημητριάδης).


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου