Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 18η αγωνιστική: Νίκησε ο Χαραυγιακός, αλλά οι υπόλοιπες 4 ομάδες των νοτίων δέχτηκαν 16 γκολ

Ο Χαραυγιακός νίκησε με 2-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων και κράτησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου που θριάμβευσε με 4-0 επί του ΓΣ Αργυρούπολης.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης έχασε με 4-3 στο Ηράκλειο, ενώ ο ΑΟ Γλυφάδας και η Δάφνη Π. Φαλήρου ηττήθηκαν με το ίδιο βαρύ σκορ (4-0) από τον Μικρασιατικό και τον Ήφαιστο Περιστερίου αντίστοιχα.

Κένταυρος Βριλησσίων - Χαραυγιακός 1-2

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Χαραυγιακός που επικράτησε με 1-2 στα Μελίσσια του Κένταυρου Βριλησσίων με τη διαφορά από το Θρίαμβο να παραμένει στο -5.

Στο 10' ο Αναστασόπουλος έκανε το 0-1, με τον Μωραϊτη στο 22' να φέρνει το ματς στα ίδια. Στη συνέχεια, οι “νερατζούρι” πίεσαν και στο 74' ο Ζήσης με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι.


Διαιτήτευσαν οι Κατοίκος, Δεληθοδωρής, Κορτέσης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης (58' Θεοδωρίδης Π.), Τούντας, Κολλιός, Αντωνόπουλος, Μωραΐτης (72' Ματσιμάνης), Έλσι, Δέτσης, Μπότσι, Σκεντέρι (77' Νικολαΐδης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Βαζούκης, Τουγιουντζόγλου, Κουντουριώτης (60' Ζήσης), Φωστέρης (88' Κωνσταντίνου), Γιαννόπουλος, Αναστασόπουλος (46' λ. τρ. Μπιρμπιλής), Ράμμος.


ΑΕ Ηράκλειο - Φωστήρας Ηλιούπολης 4-3

Σε ένα ματς που έδειχνε
πως το Ηράκλειο θα το «καθάριζε» εύκολα, τελικά έφτασε σε αγχωτική νίκη με 4-3 απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης, που αποδείχθηκε «εφτάψυχος» και λίγο έλειψε να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας στο σημείο να προηγείται σε αυτό το διάστημα με 4-1!

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν υπόθεση του Βασίλη Καφετζή, ο οποίος απέδειξε ξανά πως έχει βρει τον παλιό, καλό εαυτό του! Μόλις στο 8' ο έμπειρος μέσος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με ανάποδο ψαλίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και μείωσαν σε 2-1 στο 31' με γυριστό σουτ του Βουλτσίδη, όμως στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους με επιβλητικό τρόπο! Στο 42' ο Σαντριάς έγραψε στο 3-1 με κεφαλιά και στο 44' ο Καριατλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 με σουτ.


Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε ακόμη ένα γκολ, όμως ο Παπάζογλου είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Φωστήρα, που έκανε τους Ηρακλειώτες να «καρδιοχτυπήσουν». Στο 74' ο Μαλάι έβαλε ξανά στο ματς την ομάδα του με προβολή και στο 80' το αυτογκολ του Ψαρρά έφερε σε απόσταση... βολής τους φιλοξενούμενους (4-3)! Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσαμόπουλου κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφτασαν στη νίκη! Αξίζει να αναφερθεί πως στο 91' αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο Παύλος Κυριακουλέας.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Στάμο και Ρέντζελο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα (71' λ. τρ. Ψάρρης), Ζούνα, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (62' Φίλος), Καριατλής, Παπάζογλου, Σαντριάς, Καφετζής (77' Καραχάλιος), Μέτσο

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Παύλος Κυριακουλέας): Ντόνι, Τσαπικούνης (46' Μαλάι), Ζάχος (53' Λεπτάκης), Β. Ασωνίτης, Απέργης, Μπαρδάκης, Μπλέτσας (46' Ν. Ασωνίτης), Σάχου, Βουλτσίδης, Φάρος, Σπυρόπουλος

Θρίαμβος Χαϊδαρίου - ΓΣ Αργυρούπολης 4-0

Τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διώκτες του διατήρησε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που επικράτησε με 4-0 του Γ.Σ. Αργυρούπολης και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας απόσταση 5 βαθμούς από τον δεύτερο Χαραυγιακό.

Στο 12′ ο Παπαναστασίου έκανε το 1-0, με τον Αποστολόπουλο στο 14′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 72′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 4-0, με τον Κακλαμάνο ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 50′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Μετά την ήττα αυτή που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, ο Γ.Σ.Α έμεινε στην 8η θέση με 24 βαθμούς

Διαιτήτευσαν οι Καλογερόπουλος Ι., Όντος, Νικολάου Σ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλλιακούδας, Θανόπουλος, Κούμης, Τσιούλος (80’ Μακρής), Κακλαμάνος, Μπανιάς, Αποστολόπουλος (75’ Σκεπετάρης), Ρούπι, Παπαναστασίου (60’ Μπάκας Π.).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Κοτρώτσος, Τσάκαλος, Γεωργακάς (79’ Χιόνης), Πάλογλου, Κωνσταντινίδης (66’ Ακογλάνης), Βασίλης, Μητάς, Γκρεβτσίδης (85’ Βουβουδάκης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.


Μικρασιατικός - ΑΟ Γλυφάδας 4-0

Άνετη νίκη πανηγύρισε ο Μικρασιατικός του Κώστα Σταμπουλίδη επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα από τη Καισαριανή επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Γλυφάδας και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το α' μέρος χάρις σε γκολ του Πετρίτση στο 18 δευτερόλεπτο (!) και του Ψαραδέλλη στο 12′ με πλασέ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί και πάλι με τους Βουτυρά στο 75′ και Πετρίτση στο 79′ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Ο Μικρασιατικός επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές φτάνοντας τους 20 βαθμούς και τη 12η θέση ενώ η Γλυφάδα παρέμεινε στους 10 βαθμούς και τη 14η θέση.

Διαιτήτευσαν οι Φωτόπουλος, Νικολαδός, Αραβίδης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καψάλης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Γκεμίσης (69’ Βλάχος), Βλάχος, Κολοβός Η., Πρασσάς (84’ Κατωπόδης Β.), Βιτζηλαίος, Πετρίτσης, Κολοβός Α., Ψαραδέλλης (81’ Γκίνης).

ΓΛΥΦΑΔΑ: Κουβέλης, Καρανικόλας (39’ λ. τρ. Ξύλος), Γιαννόπουλος, Τσιάμης, Αδαμίδης, Κωτσοβός Δ. Ν. (46’ Παπαϊωάννου), Μήτρος, Κωτσοβός Δ. Μ. (72’ Παπαεμμανουηλίδης), Φινέτης, Κωτσοβός Α., Κατσαδούρος.
 

Στην 4η θέση με 32 βαθμούς σκαρφάλωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου που επικράτησε με 4-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου επιστρέφοντας στις νίκες.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν δίχτυα με τον Νησαριώτη (12′,86′), Μπότη (23′) και Χίο (60′).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: Κοτσαδάμ, Ζαγκλής (78’ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ζαφειράτος, Μπότης (67’ Παναγιωτόπουλος), Κίτσιος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (52’ Μαργαρώνης), Χίος.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς (67’ Αγιασλάρι), Κοτόφωλος Π., Παππάς, Καλλιοντζάκης, Ραζακιάς (52’ Κοτόφωλος Α.).

Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου