Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Δεύτερος ο Πανιώνιος, επέστρεψε από το Αγρίνιο με νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού


Ο αριθμός δύο φαίνεται πως είναι τυχερός για τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και έπιασαν, προσωρινά, την Ξάνθη στην 2η θέση! Σκόρερ για τους «κυανέρυθρους» οι Μασούντ (59') και Μασούρας (74').

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε, βασανιστικά αργά. Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20΄ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Παναιτωλικός. Οι 22 ποδοσφαιριστές ωστόσο έκαναν πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και φυσικά καμία να μην είναι άξια αναφοράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο πιεστικός κι έδειξε ότι θέλει να πετύχει το γκολ. Στο 56' μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κυριακίδης είπε όχι σε τετ α τετ με τον Ανσαριφάντ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους Νεοσμυρνιώτες. Υστερα από εκτέλεση φάουλ ο Τοσκάνης τροφοδότησε τον Μασούντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 74' ο Πανιώνιος κλείδωσε τη νίκη και πάλι από στημένη φάση. Υστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μασούρα κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που τον στέλνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κάρτες: Πάουλο, Τασούλης, Ρότσα / Μπεν

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87' Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ρόσα (69' Ρότσα), Μουνιός (78' Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71' Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88' Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83' Σαββίδης)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου