Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη θέση Λιμανάκια
στη Βουλιαγμένη.

Όταν το όχημα της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφερε να φτάσει το αυτοκίνητο των υπόπτων στην οδό Iλίου, τότε ο οδηγός εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να καταφέρουν πρόσκαιρα να διαφύγουν.

Ακολούθησε κινητοποίηση με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνολικά συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες είτε έφερναν τα ναρκωτικά από την πατρίδα τους είτε τα παρήγαγαν στην Αθήνα και στη συνέχεια τα διακινούσαν. Κάποιοι από αυτούς είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Έρευνες έγιναν στα οικήματα που διατηρούσαν στην Αττική, όπου κατασχέθηκαν σε κάποια από αυτά ποσότητες κάνναβης και μετρητά.

Σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ τα πέντε άτομα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεργοί τους που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου