Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τώρα που πέφτει το χρήμα του ενός εκατομμυρίου από την Περιφέρεια Αττικής, περιμένουμε λύση από τη δημοτική αρχή

Το πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά έξω από τα σπίτια μας και γύρω από τον κάδο απορριμμάτων στην οδό Χαλδείας, κρατάει πάρα πολλά χρόνια... Από όταν το Ελληνικό ήταν αυτόνομη δημοτική οντότητα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε όχι μόνο τη βρώμα από τα λιμνάζοντα νερά, αλλά και τι γίνεται με τα σκουπίδια κάθε φορά που βρέχει και ενώ ο κάδος δεν είναι γεμάτος... Ποιος θα πατήσει στα νερά για να βάλει τα σκουπίδια εκεί που πρέπει;
 
Οι κατοικούντες και παροικούντες είχαμε υπογράψει σχεδόν όλοι να φτιαχτεί το οδόστρωμα ώστε με την κατάλληλη ρύση να αποφύγουμε τη βρώμα, αλλά πάντα υπήρχε η απάντηση ότι το έργο είναι μεγάλο και λεφτά δεν υπάρχουν.

Το γνωρίζει ο αντιδήμαρχος κ. Κρητικός, ο οποίος αντικατέστησε τον πρώην σπασμένο κάδο με παλιό μεταλλικό επισκευασμένο και όχι με καινούργιο όπως μας είχε υποσχεθεί... Θα μπορούσε απλά να μην το υποσχεθεί.


Το γνωρίζει και ο αντιδήμαρχος κ. Καλύβας από διάλογο που είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τελευταίος -που είναι αρμόδιος για το έργο- επιβεβαίωσε αυτό που τού είπα: Ότι αναμένεται από την Περιφέρεια Αττικής χρήμα ύψους ενός εκατομμυρίου για ασφαλτοστρώσεις.

Τι θα γίνει κύριοι που διοικείτε το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης;
Θα αποκαταστήσετε την κακοτεχνία ή θα επιλέξετε να βουλώσετε άλλες "τρύπες";

Γιατί, το είπαμε... Αυτή η κολόνια κρατάει πολλά χρόνια, αλλά τώρα δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι λεφτά δεν υπάρχουν...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου