Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας

Μεγάλη διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε κατά τις ημέρες των εορτών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γλυφάδας.

Τα τρόφιμα αλλά και παιχνίδια δόθηκαν σε 850 οικογένειες δικαιούχων, που αριθμούν σχεδόν 2000 μέλη, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερείται τα βασικά αγαθά που χρειάζεται τις άγιες τούτες ημέρες, αλλά και όλους όσους στηρίζουν και ενισχύουν τις κοινωνικές μας δομές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και συμπλήρωσε:
 

«Οι δικαιούχοι των κοινωνικών μας δομών έχουν φτάσει πλέον σχεδόν τους 2000. Μακάρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν και κανείς στο μέλλον να μην έχει ανάγκη από τη συμπαράσταση του Δήμου για τα προς το ζην. Μέχρι τότε, θα στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας.»

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Νατάσσα Αργυροπούλου, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, «που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διανομή». Ευχαρίστησε επίσης «όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.»

Αναλυτικά, τα προϊόντα που διανεμήθηκαν μέσα στις γιορτές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας είναι τα ακόλουθα:

2836 κιλά γαλοπούλα
2000 τεμάχια ζυμαρικά
1400 τεμάχια γάλατα
1400 τεμάχια όσπρια
1200 τεμάχια ρύζι
1250 λίτρα λάδι
1100 τεμάχια τοματοχυμοί
750 τεμάχια κριθαράκι
750 τεμάχια αλεύρι
750 τεμάχια ζάχαρη
3 τόνους πατάτες
650 τεμάχια γλυκίσματα
250 τεμάχια καφέ
250 τεμάχια κριτσίνια
250 τεμάχια δημητριακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου