Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

"Εφυγε" ο πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Μιλτιάδης Περιμένης

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή ο τέως Αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης και αγαπητός σε όλους Μιλτιάδης Περιμένης σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για την οικογένειά του.

Ο Μίλτος Περιμένης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στη Νέα Σμύρνη όπου και εργάστηκε ως αρχιτέκτονας, γιος του Πέτρου Περιμένη, τ.Δημάρχου της Νέας Σμύρνης.

Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης ανελλιπώς από το 1974 έως το 1998,
ενώ από το 1993 έως το 1998 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων με Δήμαρχο το Γιώργο Σιότροπο. Η δημοτική του παρουσία χαρακτηρίστηκε ως επίμονη, ουσιαστική και ειλικρινής μια και, κατά πολλούς, ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.
 
Στην νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές 17 Ιανουαρίου στην Αγία Φωτεινή, όπου και βρέθηκαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι για να του πουν το στερνό αντίο, προεξείχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.Συμεών. Ο ενταφιασμός έγινε στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο κ.Σταύρο Τζουλάκη και αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης. Επίσης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο τ. Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Σιότροπος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Σύσσωμη η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων εύχεται θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο Κατερίνα Περιμένη, τα παιδιά Πέτρο, Nadica και Θωμά, στον εγγονό του Μιλτιάδη-Αλέξανδρο, τα αδέρφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στη Στέγη Πρόνοιας «οι Άγιοι Ανάργυροι» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης.

nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου