Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Νέα ερωτήματα για τον έλεγχο του ΙΚΑ στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τελικά, ζηλεύουν τον δήμαρχο ή τα μηλαράκια;


"Ντροπή!!!", αναφώνησε ο δήμαρχος και επί τρεις μέρες ο κάθε πικραμένος έβγαλε τη χολή του για τον "γνωστό" σε όλους καταδότη με αφορμή τον έλεγχο του ΙΚΑ σε εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Βέβαια πιο πριν, κάποιοι φρόντισαν να τον "φωτογραφίσουν", όπως και όλες τις άλλες φορές που κάτι τους "κυνηγούσε",  πετώντας λάσπη στον ανεμιστήτα αδιακρίτως σε όποιον δεν είναι δικός τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι "πες-πες, κάτι θα μείνει".

Νέοι άνθρωποι, νέα ήθη, παλιά η συνταγή.

 Ώσπου να φτάσουμε στην αλλαγή του χρόνου, κάθε μέρα και κάθε νύχτα βεβαίωναν τον κόσμο ότι θα εντοπίσουν τον ρουφιάνο την επομένη.

Κι ενώ το αλαλάζον πλήθος ανυπομονούσε να δει τον καταδότη κρεμασμένο στην πλατεία του Δημαρχείου... άνθρακες ο θησαυρός!

Τον πιάσανε τον καταδότη τα παιδιά της παράταξης του δημάρχου, αλλά δεν ήταν
ο Κορτζίδης και η παράταξή του που επί τρεις μέρες (άλλοτε με υπονοούμενα και άλλοτε με ονοματεπώνυμο) έβριζαν κανονικά.

Τελικά η εντολή ήρθε άνωθεν, είπαν... Έτσι απλά!

Και τώρα φταίει ο τοπικός Σύριζα που δεν έβγαλε ανακοίνωση κατά του ΙΚΑ και του ανάλγητου κράτους... να καταδικάσει κάτι, χωρίς να ξέρει τι έγινε και γιατί έγινε!!!

Και μπήκε με ευχές το 2017, και μας φώτισε ο Θεός τα Φώτα, και ήρθε του Άη Γιάννη και δεν μας είπε κανείς ποιος ήταν ο υψηλά ιστάμενος που έστειλε το ΙΚΑ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είδαμε καν το δήμαρχο της πόλης μας (που έβαλε τα στήθη του μπροστά) να προβαίνει σε ενέργειες ώστε να μπουν στη θέση τους οι εφοριακοί που με συνοδεία της αστυνομίας εισέβαλαν με άκομψο τρόπο σε μια εκδήλωση για παιδιά.


Τι έμαθα όμως από τα κουτσομπολιά των κοριτσιών που κυκλοφορούν στην πόλη μας!

Έμαθα ότι τους φάνηκε περίεργο που η δημοτική αρχή δημοσίευσε μόνο τη μία από τις δυο σελίδες του δελτίου ελέγχου του ΙΚΑ.

Σχολίαζαν επίσης ότι η καταγγελία πιθανόν έγινε εκδικητικά προς την ιδιωτική εταιρία που είχε αναλάβει τα θεατρικά στο Kids Festival και μάλιστα από άτομο που ζηλεύει τη θεατρική ομάδα "μηλαράκια".

Το έψαξα και είδα ότι, μια μέρα μετά τον έλεγχο,
αυτό το έχει γράψει στο προφίλ του στο facebook ο κύριος που έχει τη θεατρική ομάδα.

Παρέλειψε βέβαια ο επιχειρηματίας, εκτός από τα εις διπλούν "ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ", να του εξηγήσει ότι ο ρουφιάνος δεν ζηλεύει - κυνηγάει τον δήμαρχο, αλλά τα "μηλαράκια".

Αν το είχε εξηγήσει έγκαιρα, ίσως να γλίτωνε την γκάφα ο κ. δήμαρχος να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για έναν έλεγχο του ΙΚΑ σε μια ιδωτική επιχείρηση, όταν μάλιστα στην πατρίδα μας η μαύρη ανασφάλιστη εργασία ξεπερνάει το 30%.



ΥΓ: Χρόνια πολλά με υγεία στον Πρώτο Γιάννη της πόλης μας... Να τον χαίρεται η οικογένειά του!!!

Διαβάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου