Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 20ή αγωνιστική: Νίκησε ο Χαραυγιακός, ισόπαλος ο Φωστήρας Ηλιούπολης, διαμαρτύρεται ο ΓΣ Αργυρούπολης

Νικητής στο ντέρμπυ του Υμηττού αναδείχθηκε ο Χαραυγιακός που νίκησε 2-1 τον Θρίαμβο, ισοπαλία 1-1 απέσπασε ο Φωστήρας Ηλιούπολης από τον Ήφαιστο Παριστερίου και αναρριχήθηκε στην 5η θέση.

Διαμαρτύρεται ο ΓΣ Αργυρούπολης για φάουλ στο γκολ της ήττας (1-0 από το Ηράκλειο), ενώ ηττήθηκαν ο ΑΟ Γλυφάδας με 1-0 από τον Κένταυρο Βριλησσίων και η Δάφνη Π. Φαλήρου με 2-0 από την Πεύκη.


Θρίαμβος Αθηνών - Χαραυγιακός 1-2


Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι εμφανής φέτος, αλλά πάντα η αναμέτρηση ανάμεσα στο Θρίαμβο Αθηνών και το Χαραυγιακό θα είναι ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Αθήνας.

Και αυτό φάνηκε και στο σημερινό ντέρμπι που ο Χαραυγιακός κέρδισε δύσκολα μέσα στον Υμηττό επικρατώντας με 2-1. Οπωσδήποτε όμως οι φιλοξενούμενοι κρατάνε τη νίκη, καθώς αυτό είναι που έχει σημασία τώρα και ενώ είχαν περάσει μόλις 72 ώρες από την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι κρατάνε την προσπάθεια και την ικανοποίηση ότι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος που σημειώθηκαν και τα τρία γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 8' με πέναλτι ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 24' ο Ράμμος έκανε το 2-0 για το Χαραυγιακό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρήστου στο 32'.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Σταύρογλου - Κασιμάτης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Λεωνίδας, Ντεντέι, Ζαρκαδούλας, Κλαπής, Δούμουρας, Ασημακούλας, Αρώνης, Τζανετάκης (29' λ. τρ. Κωστόπουλος), Χρήστου, Ντερμίσι (72' λ. τρ. Τάσσης), Ευθυμιόπουλος (66' Παππάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ντακόβ (57' Μπιρμπιλής), Μακρυγιάννης, Κωνσταντόπουλος (46' Τουγιουντζόγλου), Βαζούκης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνου, Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Ζήσης (72' Μπίτιλης), Ράμμος.

Ήφαιστος Περιστερίου - Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1


Ισάξιοι ήταν στο μεταξύ τους ματς Ήφαιστος και Φωστήρας Ηλιούπολης και η ισοπαλία στο Περιστέρι με 1-1 κρίνεται δίκαιη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μπλέτσα στο 56', ενώ στο 79' ο Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατοίκος, Δεληθοδωρής - Βαξαβανέλλης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:
Στουραΐτης, Μαργαρώνης (50' Ζαγκλής), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ξυριακόπουλος (73' Μαυρομάτης), Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (65' Τσιάνος), Χίος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μωραΐτης, Τσαπικούνης (54' Ασωνίτης Ν.), Ζάχος, (87' Κυριακόπουλος), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Μπλέτσας (84' Βενέτι), Βουλτσίδης, Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.

Ηράκλειο - ΓΣ Αργυρούπολης 1-0

Ολοένα και πιο ψηλά βρίσκεται το Ηράκλειο, που πέτυχε νωρίς το απόγευμα (11/2) την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με τεράστια δυσκολία, όπως μαρτυρά το τελικό 1-0, αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Αφού γλίτωσαν στο 60' από βέβαιη παραβίαση μετά από κεφαλιά του Γιαννίκου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο έδαφος, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο τρίποντο μόλις λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Ήταν το 86' όταν ο Λαγός βρήκε... δίχτυα με κοντινό σουτ (1-0), για να αποδειχθεί σε ακόμη ένα ματς η «χρυσή» αλλαγή του προπονητή του!

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί πως οι άνθρωποι του ΓΣ Αργυρούπολης διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του γκολ, υποστηρίζοντας πως ποδοσφαιριστής του Ηρακλείου παρεμπόδισε αντικανονικά τον τερματοφύλακα Χρηστίδη, στερώντας του τη δυνατότητα να επέμβει στο σουτ του Λαγού. Μάλιστα, συμπληρώνουν πως ο πρώτος βοηθός Χαλδαίος δεν έτρεξε προς τη σέντρα μετά την επίτευξη του τέρματος, με τον διαιτητή Καλανζή να εκτιμά προφανώς πως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό. Επίσης, στις τάξεις των φιλοξενούμενων υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά των οπαδών του Ηρακλείου που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο, ξεκαθαρίζοντας πως η φιλοξενία της διοίκησης ήταν άψογη.

Δεύτερος βοηθός ήταν ο Πατεράκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Γιαννίκος (70' Λύκος), Φερεντίνος, Ψαρρής, Μουκίδης, Δήμας, Καριατλής, Παπάζογλου, Σαντριάς (51' Λαγός), Καφετζής, Καραχάλιος (88' Φίλος)

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Χρηστίδης, Ακογλάνης, Ν. Παπαντωνάκης, Χιόνης, Γιαννίκος, Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος (46' Βασίλι), Βουβουδάκης (61' Μυτάς), Γκρεβτσίδης (81' Διαμαντόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Κένταυρος Βριλησσίων - ΑΟ Γλυφάδας 1-0

«Αέρα» 14 βαθμών πήρε ο Κένταυρος Βριλησσίων από την 14η θέση, καθώς επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του ΑΟ Γλυφάδας και ουσιαστικά «καθάρισε» με την παραμονή στην κατηγορία.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήταν αυτογκόλ και σημειώθηκε στο 36' από τον Αδαμίδη, μετά από σέντρα του Δέτση.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Μητροφάνης - Σταυρόπουλος Γ.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολλιός, Έντσι (88' Κουλιούρης), Μανίκας, Μπότσι, Δέτσης, Μωραΐτης (76' Ματσιμάνης), Νικολαΐδης (84' Μιχαήλ).

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θεοδωράκης, Καζαντζής, Γιαννόπουλος, Φινέτης, Αδαμίδης (46' Κωτσοβός Α.), Κατσαδούρος, Μήτρος (65' Παπαϊωάννου), Κωτσοβός Δ.Μ., Λυμπερόπουλος, Κωτσοβός Δ.Ν., Κώτσος (46' Τζουμάκας).

Πεύκη - Δάφνη Π. Φαλήρου 2-0

Τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην ουραγό Δάφνη Παλαιού Φαλήρου η Πεύκη, στο τέλος όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να πλασαριστεί στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχοντας αντίπαλο μία ομάδα που στάθηκε καλά και έδειξε ότι αδικείται από τη θέση που βρίσκεται.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι «ξεκλείδωσαν» την άμυνα της Δάφνης, πετυχαίνοντας το 1-0 με τη... βοήθεια του Ποτουρίδη, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι στο κόρνερ του Κιόσια. Στο 92' ο Γκατζιώρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ και κάπως έτσι η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς την Δέτση και τον Τεβεκέλη.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Γκουντούνας, Αγγελόπουλος, Ανδρέου, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Φιλίππου, Βασιλειάδης (77' Κούκρας), Πετράκης, Καφεντζής (68' Κιόσια), Ζαφειράκης (93' Γιακουμής)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Μπασκόζος (46' λ. τρ. Καλλιοντζάκης), Τσουκαλάς (68' Ραζακιάς/Κεσαπίδης), Ρισβάς, Παππάς, Τσούνι, Π. Κοτόφωλος.


Τα αποτελέσματα



Η βαθμολογία

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου