Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 21η αγωνιστική: Στους 5 βαθμούς ο Χαραυγιακός από την κορυφή, ήττες για τις άλλες ομάδες των νοτίων προαστίων

Με νίκη 2-0 επί της Πεύκης ο Χαραυγιακός πλησίασε στην κορυφή τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά ο Φωστήρας Ηλιούπολης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών (1-2 εντός).

Νέα ήττα του ΓΣ Αργυρούπολης από τον Κένταυρο Βριλησσίων (1-2), ενώ ηττήθηκαν ο ΑΟ Γλυφάδας με 4-0 από τον Ήφαιστο Περιστερίου και η Δάφνη Π. Φαλήρου με 5-2 από το Χαϊδάρι.


Χαραυγιακός - Πεύκη 2-0

Εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Θριάμβου Χαϊδαρίου ο Χαραυγιακός, που επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα του της αξιόμαχης Πεύκης και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε πόντους.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, βγάζοντας φάσεις και παράλληλα απειλήθηκαν ελάχιστα από τη φιλοξενούμενη και άκρως ομάδα και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Γκολ: 52' Κωνσταντίνου (πλασέ από κοντά), 58' Φωστέρης (εντυπωσιακό γυριστό σουτ).

Δοκάρια: 77' Αναστασόπουλος και Κωνσταντίνου (στην ίδια φάση).

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Αλάμπεης - Μπάγιας

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μακρυγιάννης (46' Αναστασόπουλος), Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνου (76' Μπίτιλης), Κουντουριώτης (69' Τάγκαλος).

ΠΕΥΚΗ: Κουμής, Μπαντούνας, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Κοκαβέσης, Αγγελόπουλος, Καφετζής, Κατσάρας (80' Καρανίκας), Πετράκης (64' Φιλίππου), Βασιλειάδης, Ζαφειράκης (85' Ψύλλος).

Φωστήρας Ηλιούπολης - Θρίαμβος Αθηνών 1-2

Διπλό σωτηρίας πέτυχε ο Θρίαμβος Αθηνών, που επιβλήθηκε με 2-1 στην Ηλιούπολη του τοπικού Φωστήρα με σπουδαία ανατροπή στο σκορ που επιτεύχθηκε στο τέλος του αγώνα. Βέβαια οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα από το 73' και με εννέα από το 86'.

Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Φάρος, ενώ στο 40' ο Ντουρμίσι έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 73', λόγω αποβολής του Λεπτάκη με δεύτερη κίτρινη, και με 9 στη συνέχεια, αφού στο 86' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σπυρόπουλος, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη, χάρη σε γκολ του Κωστόπουλου στο 92'.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Μπαράκος - Καφρίτσας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραΐτης, Τσαπικούνης (46' Βενέτης), Ζάχος (46' Ασωνίτης Ν.), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Μπλέτσας (81' Κυριακόπουλος), Βουλτσίδης, Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κουνέτας, Ντεντές, Ζαρκαδούλας, Κλαπής (87' Γεωργιόπουλος), Δούμουρας, Ασημακούλας, Αρώνης (77' Ευθυμιόπουλος), Τσικρητέας, Χρήστου (17' Κωστόπουλος), Ντουρμίσι, Τζανετάκης.

ΓΣ Αργυρούπολης - Κένταυρος Βριλησσίων 1-2

Στην 9η θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Κένταυρος Βριλησσίων, που επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας του ΓΣ Αργυρούπολης μετά από σπουδαία ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Βουβουδάκης, ενώ στο 65' ο Νικολαΐδης ισοφάρισε και στο 79' ο Μπότσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε ο Δέτσης στο 9'.

Ακυρωθέν γκολ: 15' Δρακοντίδης ως οφσάιντ

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τσαλίκης - Τσολακίδης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Βουβουδάκης (84' Αδαμίδης), Παπαντωνάκης Ν., Χιόνης, Γιαννίκος, Μητάς (67' Διαμαντόπουλος), Αγγελόπουλος (57' Ακογλάνης), Κοτρώτσος, Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης, Γαληνάκης, Ελέζας, Κολλιός, Ένσι (80' Θεοδωρίδης Α.Π.), Μανίκας, Ματσιμάνης (57' Μωραΐτης), Δέτσης, Μπότσι, Νικολαΐδης (87' Κουλιούρης).

Δάφνη Π. Φαλήρου - Χαϊδάρι 2-5


Παιχνίδι... άγριας ομορφιάς ανάμεσα στη Δάφνη Π. Φαλήρου και τον ΑΟ Χαϊδαρίου με το τελικό 2-5 να τα... λέει όλα!

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 56' με εννέα παίκτες παρόλα αυτά σημείωσαν άλλα δύο τέρματα!

Τα γκολ των γηπεδούχων: 16' Καλλιοντζάκης, 38' Κοτόφωλος

Τα γκολ των φιλοξενούμενων: 15', 20' Καλαμπαλίκης, 40' Ροκάκης, 64' Κοτσολάκος, 71' Μουρεζίνης

Αποβολή γηπεδούχων: 86' Μαντζιώκας

Αποβολές φιλοξενούμενων: 55' Ροκάκης (δ. κίτ.), 56' Γιαννουλάκης (απευθείας για εξύβριση)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Σκανδαλάκης, Μπασκώζος, Λυκουρόπουλος, Τσαγάρης, Ποτουρίδης (53' Μαντζιώκας), Ποζίδης, Τσουκαλάς (68' Βενάρδος), Ρίσβας, Παππάς (81' Κεσαπίδης), Καλιοντζάκης, Κοτόφωλος.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μωραϊτης, Καμπεράϊ, Γιαννουλάκης, Ροκάκης, Αλεβίζος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης (73' Κοπανάς), Μουρεζίνης, Μαυρουδής (60' Τουλούπης), Κοτσολάκος, Σακελλαρίου (86' Παπαδάς).

ΑΟ Γλυφάδας - Ήφαιστος Περιστερίου 0-4

Διατήρησε την επαφή του με την πρώτη εξάδα ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά και την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Γλυφάδας με 4-0.

Γκολ: 24' και 42' Α. Ζώγκος, 60' Ντάτσι, 77' Μπότης.
Δοκάρια: 20' Τσουμάγκας.

Διαιτητικό τρίο: Χαλδαίος, Κοκαρίδας, Ψαρίδης.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Κουβέλης, Καρανικόλας, Γιαννόπουλος, Φινέτης, Κατσαδούρος (71' Παπαεμμανουηλίδης), Δ. Κωτσοβός, Κογιάς, Δ.Μ. Κοτσοβός (57' Θεοδωρίδης), Τσουμάγκας (68' Καλούπης), Α. Κωτσοβός, Παπαϊωάννου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Κωτσαδάμ, Ζαγκλής (68' Μουρκάκης), Σφίχτης, Β. Ζώγκος, Ντάτσι, Μαυρομμάτης, Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης (71' Βλασόπουλος), Καλατζής (57' Τσιάνος), Α. Ζώγκος.


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου