Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Μοσχάτο: Η ταινία «Χαίρε Καίσαρ!» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές της τον Φεβρουάριο με την κωμωδία «Χαίρε Καίσαρ!», (2016, Έγχρωμο, 106΄) των αδερφών Κοέν.

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.


Λίγα λόγια για την ταινία:


Ενώ ετοιμάζεται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του, ο διευθυντής των Capitol Studios, Eddie Mannix (Josh Brolin), πρέπει παράλληλα να διαχειριστεί τα γυρίσματα του χριστιανικού έπους «Χαίρε, Καίσαρα», αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα που του προκαλούν οι αναξιόπιστοι πρωταγωνιστές των ταινιών του.

Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο, όταν ο Baird Whitlock, πρωταγωνιστής του εν λόγω έπους, εξαφανίζεται απροειδοποίητα.

Χάρη στην αξιοζήλευτη αναπαράσταση της δεκαετίας του 1950 -κατά την οποία εκτυλίσσεται το «Χαίρε, Καίσαρ»-, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικαστικά σεκάνς της καριέρας τους, αλλά και το τόσο ιδιότυπο χιούμορ τους, οι αδερφοί Κοέν προσθέτουν στο ενεργητικό τους ακόμα μια πολυεπίπεδη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.


Το event στο facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου