Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 21η αγωνιστική: Νίκες εκτός με 2-1 για Σούρμενα και Ηλιούπολη, ήττες με 1-0 για τους ουραγούς Άγιαξ και Διάνα

Εκμεταλλεύθηκαν την ισοπαλία του Πανερυθραϊκού τα Σούρμενα και πλησίασαν στους 10 βαθμούς την κορυφή περνώντας με νίκη 2-1 από την Α. Παρασκευή,
ενώ και η Ηλιούπολη νίκησε με το ίδιο σκορ στο Χαλάνδρι.

Οι Τράχωνες νίκησαν με 1-0 τον Άγιαξ Ταύρου, ενώ η Διάνα Ηλιούπολης ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στον Χολαργό.

Αγία Παρασκευή - Σούρμενα 1-2

Έβγαλαν χαρακτήρα τα Σούρμενα, που επιβλήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Δημογιάννης με πέναλτι, που καταλογίστηκε για χέρι του Παναγόπουλου, ενώ στο 20' ο Τσοχαντάρης έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Παούρη. Το τελικό 1-2 έγινε στο 30', όταν ο Δωριάδης πήγε να ντριμπλάρει τον Καζαντζή, ο οποίος του έκλεψε την μπάλα και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητές: Κατοίκος, Κασσιμάτης - Κολλιάκος.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δωριάδης, Παναγόπουλος, Κούτσης (75' Μπαλατσούρας), Κατσαμπάνης, Βελέντζας, Τσώνης, Τσοχαντάρης, Παπακωνσταντίνου (46' Τσοπανάκος), Καρβούνης, Παπάζογλου, Παούρης (80' λ. τρ. Μπίζας).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μιζιός, Ζιώγας (61' Γιοματάρης Κ.), Θυμιανός (51' λ. τρ. Ακριτίδης), Μπουγιούκος, Τσακύρης, Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Θεοδώρου (72' Χατζηπαναγιώτης).

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη 1-2

Βρέθηκε να προηγείται στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το τρίποντο, αλλά στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας! Ως ιδανικός αυτόχειρας χαρακτηρίζεται το Χαλάνδρι, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο (1-2)! Έτσι, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για ένα θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιώθηκαν στον απολυτο βαθμό.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 28', όταν ο Κατσιούλης σούταρε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Νικολάου απέκρουσε το σουτ του Γάγγου. Στο 34' οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Καγιώργη (1-0), αποκτώντας έτσι τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στην επανάληψη, μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να δώσουν τέλος στο ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 58' ο Καπακτσόγλου απέκρουσε σωτήρια την εξ επαφής κεφαλιά του Κατσιούλη από τη σέντρα του Κανέλλου, ενώ στο 68' ο Καγιώργης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία από τη σέντρα του Φελέκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα σημειώθηκε στο 74' η ισοφάριση, με τον Ζουμπουνέλη να πιάνει έξοχο σουτ λίγο έξω από την περιοχή και να γράφει το 1-1! Σαν να μην έφτανε αυτό για το Χαλάνδρι, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (94') ήρθε η απόλυτη ανατροπή από την Ηλιούπολη, χάρη σε κεφαλιά του Αράπι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα (1-2)!

Διαιτητής ήταν ο Β. Στάμος, με βοηθούς τους Μ. Στάμο και Σταυρόπουλο.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Νικολάου, Φωτάκης (73' Κόκκινος), Φελέκης (91' Λειβαρτζινός),Μαράνος, Καρακάσης, Κανέλλος, Λούκας, Τσίτσαρης, Γκόνος, Κατσιούλης, Καγιώργης (85' Τζώρτζης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Κυρίτσης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Παπαδάκης (46' Αράπι), Χαλιώτης, Γάγγος (46' Κόκκορης), Σολδάτος (61' λ. τρ. Μυτιληνός).

Τράχωνες - Άγιαξ Ταύρου 1-0

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους Τράχωνες ώστε να επιβληθούν του Άγιαξ Ταύρου και να επιστρέψουν στις νίκες.

Γκολ: 60' Φατσέας

Διαιτητές: Καλανζής, Μαχαίρας Κ. - Κόκορης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας, Πιπεράς, Προμπονάς, Κολινιάτης, Ιατρού, Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (65’ Χακράμα), Βάσος (88’ Κακούτης), Φατσέας (80’ Καφετζής).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Στασινόπουλος, Μιχαηλίδης, Γεωργακόπουλος (85' Σκόρδος), Παντέλι, Σιώζος, Ερμάλ, Οικονόμου, Θεοφάνους, Σερδενές (70' Κούρτι), Παλαιογιώργος (65' Τσακάλι).

Χολαργός - Διάνα Ηλιούπολης 1-0

Σε ένα ματς στο οποίο επικράτησε η δύναμη ο Χολαργός νίκησε με σκορ 1-0 την αξιόμαχη Διάνα Ηλιούπολης, που βάσει εικόνας του αγώνα άξιζε κάτι καλύτερο. Πάντως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα!

Το "χρυσό" γκολ πέτυχε στο 48' ο Πλεμμένος με απευθείας φάουλ.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Γιαννόπουλος - Νιδριώτης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλαίος, Α. Καζάκος, Κατσαρός, Καταϊβάτης, Σπυρόπουλος, Ζώης, Ντζαβίδας, Αναστασίου (46' Πλεμμένος), Ξηντάρας (77' Τσιριγώτης), Λύρας (92' Ρίζος), Π. Καζάκος.

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Σάρρα, Νίκολη, Βιτωράτος (57' λ.τ. Αναστασίου), Παπαδημητρίου, Χ. Μπαλαφούτης, Φαρμάκης, Α. Μπαλαφούτης, Ρούσεφ, Καλλέργης.

Τα αποτελέσματα
 
 
 Η βαθμολογία
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου