Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Βιβλιοπαρουσίαση: "Οδοστρωτήρας" του Β. Παπαδόπουλου στον Φλοίσβο, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ

Το τρίτο βιβλίο της μυθιστορηματικής τριλογίας του συγγραφέα και δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου με τίτλο "Οδοστρωτήρας" θα παρουσιασθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Φλοίσβος", την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ.

Γνωστοί ηθοποιοί θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η πρ. Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου, δημοσιογράφος - μέλος ΕΣΗΕΑ Βίκυ Ανδρικοπούλου.


Ομιλητές:
Παπαδόπουλος Βαγγέλης - Συγγραφέας
Χιδίρογλου Νίκος - Δημοσιογράφος
Ζαχαρίου Ανδριάνα - Δικηγόρος
Καβέτσου Κατερίνα - Δικηγόρος

Ο Οδοστρωτήρας ολοκληρώνει την τριλογία του συγγραφέα που άρχισε με το πρώτο βιβλίο "Αίμα Σπέρμα Ψέμα" και συνεχίστηκε με το δεύτερο "Έρωτας στα χρόνια της κρίσης".


Το έργο αυτό του Βαγγέλη Παπαδόπουλου παρουσιάζει την Ελλάδα και την πρόσφατη πολιτική της ιστορία από το 1922 ως σήμερα που σχεδόν κλείνει ένας αιώνας !

Μέσα στις σελίδες του ζωντανεύουν τα γεγονότα που σημάδεψαν τον τόπο και δημιούργησαν το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο γεννήθηκαν και έδρασαν οι ήρωες του μυθιστορήματος .

Έρωτας, πάθη, περιπέτειες, ανταγωνισμοί, δολοπλοκίες, αγώνες, όνειρα και οράματα, ταλαιπωρίες και βάσανα είναι τα χαρακτηριστικά που σκιαγραφούν τις ζωές και την πορεία των ανθρώπων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου