Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Στις 6-9 Απριλίου το 1o Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα. Σε αυτό θα συζητηθούν οι Θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού.

Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις φοιτητές/τριες, τους/τις νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους/τις νέους/ες μετανάστες/τριες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
13/02/2017

Στους παρακάτω συνδέσμους οι Θέσεις και το καταστατικό της Οργάνωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου