Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σύσκεψη για το θέμα του χώρου προθέρμανσης ρίψεων στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου

Στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το θέμα της λειτουργίας χώρου προθέρμανσης ρίψεων στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1-2-2017 συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ και εκπροσώπους του Ομίλου Φιλάθλων Κλασικού Αθλητισμού (ΟΦΚΑ) «Οδυσσέας».

Εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Άγγελος Γαβαλάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Δασόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Σπήλιος Διαβολίτσης.


Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος και ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ τον ΟΦΚΑ, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Καρδαράς, η κ. Μ. Καρδαρά και ο προπονητής των ρίψεων κ. Θωμάς Κυριαζής.

Η συνάντηση κατέληξε με την απόφαση να υποβληθεί άμεσα, εκ μέρους του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» προς τον Δήμο Αγ. Δημητρίου γραπτή πρόταση για τη λειτουργία του χώρου προθέρμανσης στο Δημοτικό Στάδιο, που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές και να είναι τεχνικά εφικτή, δεδομένων των αλλαγών που έχουν προκύψει στο χώρο από την κατασκευή του υπογείου γκαράζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου