Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ζήτησε να διωχθούν από ομάδα παιδιά, επειδή ο πατέρας τους αντιπολιτεύεται τη δημοτική αρχή

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, αλλά και από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αργυρούπολης -φαίνεται ότι- αναγκάσθηκε να υποβάλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μπουζάκης.

Αιτία της παραίτησής του είναι η απαίτηση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού (και δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Κωνσταντάτου κ. Γιάννη Καλιντέρη) να διώξουν
"συγκεκριμένο γονιό και τα παιδιά του από την ομάδα, γιατί ο πατέρας τους είναι ενοχλητικός και αντίθετος με τις θέσεις της Δημοτικής αρχής".


Ο Γιάννης Μπουζάκης καταγγέλλει τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού ότι "στοχοποίησε τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, εμένα προσωπικά και άλλους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στην ομάδα" και ότι "απείλησε μάλιστα ότι, αν δεν συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις, θα διώξει τον Γ.Σ.Α. από το Α΄Δημοτικό Στάδιο".

"Αναγκάζομαι να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της ομάδας και φυσικά από πρόεδρος για να σταματήσει να στοχοποιείται ο σύλλογος, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αυταρχικό κατήφορο της δημοτικής αρχής", τονίζει ο Γιαννης Μπουζάκης.

Τη συνάντηση φαίνεται ότι ζήτησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού μετά το περιστατικό κατά το οποίο ο σεκιουριτάς του σταδίου βιαιοπράγησε κατά του πατέρα που πήγε να δει τα παιδιά του στη διάρκεια προπόνησης, επειδή δεν είχε... κάρτα εισόδου.

Εμείς -που γνωρίζουμε το ήθος του Γιάννη Μπουζάκη- τι να πούμε;
Αν πούμε ότι είναι ντροπή για την πόλη μας αυτή η δημοτική αρχή, θα είναι λίγο και ασφαλώς δεν θα είναι κάτι νέο.

Το ερώτημα είναι ποιος θα τους σταματήσει!


Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης του προέδρου του Γ.Σ. Αργυρούπολης:

 
 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Γιάννης Μπουζάκης
Την Τρίτη 21-02-2017 αντιπροσωπία του Γ.Σ.Α. συναντήθηκε μετά από πρόσκλησή του με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας. Κατά τη συνάντηση αυτή μας ενημέρωσε για κάποια γεγονότα που έγιναν στο Α' Δημοτικό Στάδιο.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά στοχοποίησε τον Γ.Σ.Α., εμένα προσωπικά και άλλους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στην ομάδα.

Συνέχισε τον αυταρχικό του κατήφορο με την απαίτηση να διώξουμε συγκεκριμένο γονιό και τα παιδιά του από την ομάδα μας γιατί ο πατέρας τους είναι ενοχλητικός και αντίθετος με τις θέσεις
της δημοτικής αρχής για να μπει εισιτήριο για την είσοδο στο δημοτικό στάδιο, μας απείλησε μάλιστα ότι αν δεν συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις θα διώξει τον Γ.Σ. Αργυρούπολης από το Α΄Δημοτικό στάδιο.

Μετά από αυτά τα γεγονότα και τις απειλές εναντίον του Γ.Σ.Α. αναγκάζομαι να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της ομάδας και φυσικά από πρόεδρος για να σταματήσει να στοχοποιείται ο σύλλογος, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αυταρχικό κατήφορο της δημοτικής αρχής.

Αυτό δεν θα με εμποδίσει να είμαι παν τα κοντά στην ομάδα στους αθλητές και σε όλη την οικογένεια του Γ.Σ. Αργυρούπολης.


Γιάννης Μπουζάκης

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου