Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι χαρακτηρισμοί που απευθύνεις, είναι το "τοπόσημο" της προσωπικότητας και της μόρφωσής σου, "βρε"!!!


Άκου "βρε" κύριε... Όποιος κι αν είσαι -είτε ο ίδιος ο δήμαρχος, είτε συνεργάτης του-, εσύ που γράφεις στη σελίδα της παράταξης του κ. Κωνσταντάτου...

Το τοπόσημο δεν έχει σχέση ούτε με το ποιος το έφτιαξε, ούτε γιατί το έφτιαξε... Είναι κομμάτι της Ιστορίας της πόλης μας. Ακόμα και η Αμερικάνικη Βάση!

Τοπόσημο είναι το σημείο αναφοράς μιας πόλης, είναι το σήμα κατατεθέν της... Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις γιατί το Ελληνικό δεν είναι η πόλη της "καρδιάς σου".

Για εμάς όμως το Ελληνικό είναι η πόλη της καρδιάς μας και τον Υδατόπυργο τον θέλουμε, τον αγαπάμε, έχουμε μνήμες...
Κάποιοι άλλοι αγώνες...

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που απευθύνεις, είναι το "τοπόσημο" της προσωπικότητας και της μόρφωσής σου, "βρε"!!!

Αυτή είναι δημοτική παράταξη και αυτός πολιτικός λόγος... Να τη χαίρεστε!!!


Eliza Giannakaroni: Άμα δεν ξεράσει την χολή του κάθε μέρα, δεν μπορεί...

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Το ποστ εγώ το ανέβασα. Δεν είμαι σύντροφος με κανέναν, δεν διαδήλωσα για κανέναν. Όσο για "μπούρδες" και "γραφικούς", ας κοιτάξει τον καθρέφτη του που θα μας πει τι είναι για εμάς τοπόσημο και τι όχι! Έλεος πια!!!

Eliza Giannakaroni: Λοιπόν, θυμήθηκα τώρα που γίνεται συζήτηση πως όταν ήμουν πολύ μικρή όταν γυρνούσαμε από μακριά με το αμάξι, μόλις έβλεπα το σήμα της Ολυμπιακής καταλάβαινα ότι φτάνουμε σε λίγο στο σπίτι και όταν έβλεπα τον υδατόπυργο ήξερα πως φτάσαμε σπίτι. Και νομίζω όλοι έτσι νιώθαμε.

Giorgos Kokkinis: Πού να καταλάβουν αυτοί από τέτοια. Και η Ακρόπολη να 'ταν... καμία σημασία δεν θα είχε μπροστά στην επένδυση Λάτση. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Αυτό ακριβώς, Ελίζα! Εμείς είχαμε την αδελφή της μαμάς μου που έμενε στην Αφροδίτης και ερχόμαστε από Αθήνα και λέγαμε στο ¨πειρατικό ταξί" του Λάκη από το Κουκάκι: "Στο Καζάνι πάμε"...

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Προτείνω να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές, να δούμε τι θα πει μετά για "μπούρδες" και "γραφικούς".
 
Panagiotis Trovas: Τι είπε πάλι ο λογοτέχνης;

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Ό,τι λέει πάντα!...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου