Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στην παραχώρηση σχολικού χώρου στην Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" από τη δημοτική αρχή Μοσχάτου-Ταύρου



Την εναντίωσή της στην παραχώρηση σχολικού χώρου σε Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" εκφράζει η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ που συνήλθε το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιανουαρίου στο Μοσχάτο.
 

Το ψήφισμα αφορά την παραχώρηση του χώρου συναθροίσεων και εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Ταύρου από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, απόφαση στην οποία αντιδρά η εκπαιδευτική κοινότητα.

Διαβάστε το ψήφισμα της Συνδιάσκεψης:

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Νότιας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την συμπαράσταση της στην εκπαιδευτική κοινότητα -Διεύθυνση, Σύλλογο Διδασκόντων-, που εναντιώνονται στην παραχώρηση του χώρου συναθροίσεων και εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Ταύρου από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στην ΜΚΟ Αποστολή για να δημιουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Παιδιού (ΚΔΑΠ).

Ο χώρος είναι ενταγμένος στην σχολική ζωή ως χώρος εκδηλώσεων, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και συναθροίσεων και η παραχώρηση και η αποκλειστική διαχείρισή του για δέκα χρόνια από μια εξωσχολική οργάνωση θα δημιουργήσει δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο συγκεκριμένο σχολείο.


Το προεδρείο της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου