Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Να απομακρυνθεί ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ζητούν οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ

Την άμεση απομάκρυνση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ), Γιώργου Καλιντέρη, ζητούν οι Ο.Μ. Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ με μια σκληρή ανακοίνωση.

Η αξίωση και ο εκβιασμός που άσκησε ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ στον πρόεδρο του Γ.Σ. Αργυρούπολης, Γιάννη Μπουζάκη, να διαγράψει τα παιδιά από το σωματείο, επειδή ο πατέρας τους διαφωνεί μετην δημοτική πολιτική, παραπέμπει σε «άλλες εποχές γνωστές για τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η στοχοποίηση παιδιών και μάλιστα στη βάση της συλλογικής ευθύνης, λόγω της πολιτικής τοποθέτησης του πατέρα τους, αποτελεί πρακτική που παραπέμπει στον πυρήνα του φασισμού κι αυτό σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με τη θέση του προέδρου σε έναν Αθλητικό Οργανισμό, λένε μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιώργος Καλιντέρης απέρριψε το αίτημα του Βασίλη Βάσσιου για έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του ΟΝΑΔΕΑ, τονίζουν ότι «προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τι έχει κάνει, αλλά θα το φτάσουμε ως εκεί που δεν φαντάζεται».

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Οργανώσεων Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ:


Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας (ΟΝΑΔΕΑ) προέβη σε μια αποκρουστική ενέργεια:

Απαίτησε από τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γ.Σ. Αργυρούπολης να εκδιώξει και να διαγράψει από το Σύλλογο τα παιδιά γονέα, επειδή, όπως είπε, ο πατέρας τους είναι «ενοχλητικός» για τη διοίκηση του Δήμου. Διαφορετικά θα εκδιώξει από το γήπεδο και τον Σύλλογο. Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Γιάννης Μπουζάκης όχι μόνο απέρριψε την αξίωση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας παραιτήθηκε.

Η αξίωση και ο εκβιασμός του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού να εκδιωχθούν και να διαγραφούν παιδιά από ένα αθλητικό σωματείο, επειδή ο πατέρας τους διαφωνεί με την δημοτική πολιτική, δηλ. «δεν είναι δικός μας», θυμίζει άλλες εποχές γνωστές για τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

  • Επειδή τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές αποτελούν κίνδυνο για τη συνοχή της τοπικής κοινωνίας και
  • Επειδή η παρούσα δημοτική αρχή δεν κατανοεί ότι είναι δημοτική αρχή όλων των πολιτών του Δήμου για αυτό:
Ζητούμε την άμεση παραίτηση του θλιβερού προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου να αποκρούσουν δημόσια τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, εάν πιστεύουν στις βασικές δημοκρατικές αρχές της αυτοδιοίκησης, να καταγγείλουν δημόσια τις ενέργειες αυτές και να υποβάλουν πρόταση μομφής κατά του απαράδεκτου προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ.
Ελληνικό-Αργυρούπολη 27.01.2017
Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου