Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ακόμα κι αν αδιαφορούν, είτε ανίκανοι είναι, είτε επικίνδυνοι!... Τουλάχιστον δεν ντρέπονται να ισχυρίζονται ότι διοικούν;

Σκουπιδότοπος, φυσαλίδες & βούρκος:
το "έργο" μετά την ανακατασκευή
Μόνο οργή προκαλεί η διαπίστωση ότι επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες δεν καθαρίστηκαν ούτε καν οι σακούλες που -οι ίδιες από τότε, αναμένοντας τα επόμενα σκουπίδια- πλέουν στα μολυσμένα νερά των συντριβανιών στο παρκάκι στον σταθμό Ελληνικό του μετρό.

Πέρασαν μόλις δυο εβδομάδες από τις 22 Ιανουαρίου από την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το πρόβλημα (δείτε εδώ) και είναι επιεικώς "βαρετό" που είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε.

Τότε δώσαμε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που είχαμε βγάλει στις 15 Ιανουαρίου και πραγματικά μείναμε έκπληκτοι που μέχρι χθες δεν υπήρξε καμιά παρέμβαση από τη δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Δεν πρόκειται μόνο για το γεγονός ότι οι ακαθαρσίες έχουν πολλαπλασιαστεί...

Τα νερά στο μεσαίο συντριβάνι πλέον έχουν γεμίσει φυσαλίδες, ενώ το άλλο, κάτω από το γεφυράκι, έχει μεταραπεί σε βούρκο - κι αυτή η κατάσταση διακρίνεται ακόμα και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα.

Δεν γνωρίζουμε πώς σκέφτεται ο κ. Κωνσταντάτος κάθε φορά που κάνει ή απειλεί με μηνύσεις, όμως ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι καμιά δικαστική απόφαση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που η διοίκησή του δημιουργεί.


Ούτε μπορεί να επικαλεστεί -κατά τον προσφιλή του τρόπο- ότι "επί 40 χρόνια ρήμαξαν κλπ", αφού μόλις πριν 3 μήνες είχαν ανακατασκευασθεί και παραδοθεί μετ' επαίνων, φωτογραφίσεων και βιντεοσκοπήσεων.

Ίσως να ντρέπεται και ο ίδιος, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ, γιατί αν το πει (που δεν είναι στον χαρακτήρα του), τότε θα πρέπει να αποδεχτεί την ανικανότητά του στη συντήρηση και διαχείριση της δημοτικής περιουσίας.

02.02.2017: Ολοκληρώνεται
το παζλ με τα πλαστικά
15.01.2017

02.02.2017: Ορατές οι φυσαλίδες,
επιβεβαίωση της μόλυνσης
15.01.2017

02.02.2017: Χειρότερος ο βούρκος,
ίδιες & πολλαπλάσιες οι σακούλες
15.01.2017

Κολάζ των έργων Κωνσταντάτου στα 2,5 χρόνια δημαρχίας του

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου