Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Άλιμος: Αναζητείται επειγόντως Μαθηματικός για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που προέρχονται από οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου λειτουργεί χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων και στοχεύει στην όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των προαναφερθέντων μαθητών.

Δυστυχώς, λόγω απροόπτου, προέκυψε κενό σε μια θέση Μαθηματικού που είχε αναλάβει ώρες Γυμνασίου. Υπάρχει, λοιπόν, επείγουσα ανάγκη -μια και βρισκόμαστε στο τέλος Φεβρουαρίου- για εθελοντή Μαθηματικό που θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο συνάδελφο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) για τους μαθητές του Κάτω Καλαμακίου και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19) για τους μαθητές του Άνω Καλαμακίου. Επίσης, ότι στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, χορηγείται σε κάθε εθελοντή - εκπαιδευτή βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να καλέσουν στο 213. 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr. Υπεύθυνη: κα. Αιγινίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου