Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μοσχάτο-Ταύρος: Αποχώρηση δημοτικών συμβούλων από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Αποχώρησαν από τη συναδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ) του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οι δημοτικοί σύμβουλοι της ριζοσπαστικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή», Γιώργος Μελέτης και Ελένη Μωραΐτη.

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν ότι ειδοποιήθηκαν μια μέρα πριν και τα χρονικά πλαίσια ήταν ασφυκτικά προκειμένου να μελετήσουν 16 έγγραφα που αφορούσαν τη ράμπα της οδού Κηφισού και τους ανελκυστήρες των εργατικών πολυκατοικιών του Ταύρου.


Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Στις 30/01/2017 στις 14:30 προσκληθήκαμε για την «έκτακτη» συνεδρίαση της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που θα πραγματοποιούνταν την επομένη 1/02/2017 στις 14:00 στο δημαρχείο Μοσχάτου.

Ήταν αδύνατον σε αυτά τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, μέσα σε λίγες εργάσιμες ώρες, να κάνουμε έρευνα και να μελετήσουμε σε βάθος 16 επισυναπτόμενα έγγραφα με οικονομικοτεχνικές κυρίως μελέτες, που αναφέρονταν στη ράμπα της οδού Κηφισού και στους ανελκυστήρες των εργατικών πολυκατοικιών του Ταύρου.


Θεωρούμε ότι κανένα από τα θέματα αυτά δεν δικαιολογείται να έχει τη μορφή του εκτάκτου για αυτό και απείχαμε από τη συνεδρίαση της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. Με την πράξη μας αυτή δε θέλαμε να συμβάλλουμε στην προχειρότητα που χαρακτήρισε την όλη διαδικασία.

Γιώργος Μελέτης
Ελένη Μωραΐτη
Δημοτικοί Σύμβουλοι της ριζοσπαστικής παράταξης
«Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»
και μέλη της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου